HOTEL PYRAMIDA - Brno

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Cílem Hotelu Pyramida je zajistit hostům čisté a klidné ubytování v centru města Brna a za pomocí ochotného a příjemného personálu poskytnout odpovídající zázemí na služebních cestách či při příležitostech poznávání města Brna.

Brněnský Hotel Pyramida se nachází v novorenesanční budově stojící pouhých 15 minut chůze od historického centra města a 2 zastávky autobusem od výstaviště. Nabízí vlastní restauraci i soukromé parkoviště ve dvoře.
Hotel Pyramida poskytuje jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje s televizí celkem pro 50 osob včetně přistýlek. Ubytování nabízí ve dvou cenových kategoriích – Economy a Standard. Všechny pokoje mají k dispozici vlastní sociální zařízení, přičemž některé z nich jsou součástí pokoje a jiné jsou přístupné ze společné chodby. Ve všech prostorách hotelu je zdarma dostupné Wi-Fi. Hotelové parkoviště pro 8 osobních vozů je umístěno v zadní části objektu. Hostům je k dispozici konferenční místnost s kapacitou pro 20 osob s možností projekce a zajištění coffeebreaku (káva a drobné občerstvení) či rautu.

HOTEL PYRAMIDA ubytování v hotelu

Pokoje jsou rozděleny do dvou cenových kategorií – Economy a Standard. Liší se především ve velikosti pokoje a umístění vlastního sociálního zařízení

Jednolůžkový pokoj Economy

Velmi malý pokoj o velikosti cca 11 m2 se sprchou na pokoji a soukromou toaletou přístupnou z chodby. Pokoj je vybaven psacím stolem, telefonem, TV a šatní skříní. Pokoj se doporučuje nenáročným hostům.

Dvoulůžkový pokoj Economy

Malý pokoj o velikosti cca 13 m2 má oddělené postele. Soukromé sociální zařízení je přístupné z chodby. V pokoji je malé posezení, telefon, TV a šatní skříň. Pokoj je situován do zahrady. Pokoj se doporučuje nenáročným hostům.

Dvoulůžkový pokoj Standard

Prostorný pokoj o velikosti 25 m2 s rozložením twin (oddělené postele) nebo double (manželská postel). Vlastní sociální zařízení je umístěno na pokoji. V místnosti se nachází posezení, telefon, TV a šatní skříň.

Třílůžkový pokoj Standard

Prostorný pokoj o velikosti 30 m2 s rozložením twin (oddělené postele) nebo double (manželská postel) plus jedna postel. Vlastní sociální zařízení je umístěno na pokoji. V místnosti se nachází posezení, telefon, TV a šatní skříň.

Recepce

Recepce je otevřena nonstop.

Gastronomie

Restaurace podává každodenní snídaně

Rezervovat ubytování v HOTEL PYRAMIDA - Brno

Nejbližší ubytování v Brně a okolí

Ubytování Brno

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah