PENZION NA STARÉM BRNĚ - Brno

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion na Starém Brně se nachází jen pět minut chůze od brněnského výstaviště a poskytne vám místo pro ubytování a relaxaci po náročném veletržním dni, obtížném jednání nebo při jakékoliv významné příležitosti, která vás přivedla do moravské metropole. Penzion se nachází v historických prostorách proslulého augustiniánského kláštera, jehož opatem byl i Johann Gregor Mendel, který zde objevil a formuloval teorii dědičnosti. Penzion vám nabízí ubytování v těsném sousedství známé vinárny "U královny Elišky", kde můžete dokončit započatá jednání, oslavit významnou událost nebo jen tak pobýt s přáteli.
Penzion má pět dvoulůžkových pokojů, jeden jednolůžkový pokoj a jedno apartmá.
Brněnské výstaviště - BVV - i  a jeho centrum vám jsou z našeho penzionu opravdu na dosah. Klid, který penzion nabízí, vám umožní poznat Brno z té lepší, klidnější stránky.

PENZION NA STARÉM BRNĚ ubytování v pensionu

Penzion má pět dvoulůžkových pokojů, jeden jednolůžkový pokoj a jedno apartmá. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení a většina pokojů je vybavena televizorem. Pokoje jsou pokryty Wi-Fi signálem a v penzionu je také možný přístup na internet prostřednictvím PC pointu.

Gastronomie

Penzion nabízí svým hostům možnost zakoupení ke svému pobytu snídaně.

Okolí pensionu a Brno

Penzion se nachází v historických prostorách proslulého augustiniánského kláštera, jehož opatem byl i Johann Gregor Mendel, který zde objevil a formuloval teorii dědičnosti. Samotné centrum Brna je velice blízko penzionu, zároveň však penzion díky své poloze nabízí klidné prostředí, které ocení zejména ti, kdo i v rušném městě hledají klidné a tiché ubytování.

Rezervovat ubytování v PENZION NA STARÉM BRNĚ - Brno

Nejbližší ubytování v Brně a okolí

Ubytování Brno

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah