PRIMAVERA HOTEL AND CONGRESS CENTRE - Plzeň

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Prvotřídní rodinný 4-hvězdičkový hotel v klidné části města, kousek od sjezdu z dálnice D5 Praha-Rozvadov, velké parkoviště pro auta i pro autobusy v hotelovém areálu. Krásný výhled do údolí řeky Úhlavy. Oceníte přátelskou atmosféru a výbornou kuchyni. Těšíme se na Vaší návštěvu!

4-hvězdičkový rodinný hotel PRIMAVERA má ideální polohu - je blízko centra města (10 minut jízdy autem), v klidné městské čtvrti s výbornou dostupností na dálnici D5 (Praha-Norimberk). Z pokojů a z terasy restaurace je nádherný výhled do údolí řeky. Nákupní centrum a multikino je nedaleko (1 minuta jízdy autem). Zastávka trolejbusu směr centrum města se nachází přímo naproti hotelu, do centra města jízda trvá 10 minut.

Hotel byl postaven v roce 2006, je nový a moderní. Naši hosté ocení rodinnou atmosféru hotelu, příjemný personál. Parkoviště pro 140 osobních automobilů a 3 autobusy je zdarma. Internet je zdarma v celém hotelu (WiFi nebo ISDN).

Hotel PRIMAVERA nabízí ubytování v 87 klimatizovaných dvoulůžkových pokojů (uspořádání twin nebo double bed, postele „queen size“) a 4 apartmánech.

Všechny pokoje jsou vybaveny LCD TV a některé s možností přijímat satelitní programy, koupelna s vanou, sprchou a bidetem.

Víceúčelový sál až pro 280 osob, 2 salónky a 2 zasedací místnosti jsou předností našeho hotelu. Využívají se pro pořádání nejrůznějších akcí – z konference, obchodní a soukromé večírky, setkání, semináře, výstavy, svatby, atd.

Všechny veřejné prostory a pokoje jsou klimatizované. Našim hostům a klientům jsou k dispozici Primavera restaurace s letní terasou, vinárna a kavárna, která se nachází hned vedle konferenční místnosti.

PRIMAVERA HOTEL AND CONGRESS CENTRE ubytování v hotelu

Rozměr postele "queen size" (210×100 ).

Pokoje Standard a Superior
Všechny jsou vybaveny řízenou klimatizací, LCD TV, radiem, telefonem s přímou volbou, internetem (ISDN a WiFi ZDARMA; vysokorychlostní internet zdarma), bezpečnostním safem, koupelnou s WC a bidetem, vanou se sprchou, vysoušeč vlasů. Rozměr postele "queen size" (210×100 ). Na některých pokojích lze přijímat satelitní programy. Napětí v síti 230V, 50 Hz. Balkón a/nebo přistýlka patří k některým pokojům.
U pokojů Superior oceníte nádherný výhled do údolí. Tyto pokoje jsou nadstandardně vybavené.

Pokoje Superior pro handicapované hosty-vybavení stejné jako u pokojů Superior s tím, že umožňují bezbariérový pohyb v pokoji.
Sociální zařízení plně přizpůsobeno potřebám těchto hostů.

Apartmány
Hotel nabízí 4 apartmány s nádherným výhledem do údolí.
Jsou vybaveny 1 ložnicí a 1 obývacím pokojem s rozkládací sedací soupravou, 2 koupelnami s WC, vanou se sprchou, bidetem, vysoušeč vlasů, klimatizací, LCD TV, radiem, telefonem s přímou volbou, přípojkou na internet, bezpečnostním safem. Napětí v síti 230V, 50 Hz.

Recepce

non stop

Gastronomie

Ceny pokojů jsou včetně snídaně formou bufetu

Restaurant PRIMAVERA s letní terasou
Stylově zařízená restaurace pro 110 hostů se nachází v přízemí hotelu. Prostory restaurace jsou klimatizované.
Restaurace přiláká svou příjemnou atmosférou k posezení a ochutnání jak českých a místních specialit, tak oblíbených jídel z oblasti mezinárodní kuchyně. Profesionální služby a milý personál vytvářejí z restaurace místo vhodné jak pro obchodní setkání u dobrého oběda, tak pro soukromou večeři. Restaurace je malovaná architektkou, která z ní vytvořila doslova posezení "pod širým nebem".
Předností restaurace je i možnost posezení při dobrém jídle na otevřené hotelové terase v době letních měsíců. Kromě pohody vám poskytne i pěkný výhled do údolí řeky Úhlavy.
Restaurace dále slouží zejména pro podávání snídaní ve formě švédských stolů, kulinářské akce nebo soukromé akce. Dětské stoličky jsou samozřejmě k dispozici.

Vinárna-Bar
Nachází se v prvním podzemním podlaží hotelu. Prostory vinárny jsou klimatizované.
Příjemně zařízená vinárna uspokojí všechny milovníky dobrých vín. Zdi jsou ručně dekorované a nabízí nádherné pohledy do různých vinařských oblastí u nás i v zahraničí. Výběr kvalitních českých i zahraničních (též exotických) vín. Nápojový lístek charakterizující jednotlivá vína Vám pomůže vybrat právě to pravé víno pro Vás. Vinárnu je možno využít pro pořádání pracovních nebo soukromých akcí a party, prezentací, školení, svateb a podobně.

Okolí hotelu a Plzeň

Pro milovníky piva, doporučujeme návštěvu a prohlídku pivovaru "Pilsner Urquell" a Pivovarské muzeum

Kolem doby založení města bylo náměstí Republiky největší gotické náměstí v Čechách (139×193 m).

Nejvyšší kostelní věž v Čechách je věž kostela katedrály svatého Bartoloměje, 102,26 m.

Kostel svatého Jiří byl postaven v roce 992 - jeden z nejstarších kostelů v Čechách.

Velká synagoga - druhá největší synagoga v Evropě (třetí největší synagoga na světě.

Muzeum-neo-renesanční budova, interiéry v secesním stylu. Přednáškový, výstavní a Jubilejní sál. Městská zbrojnice evropského významu, knihovna s cennými prvotisky. Zoologická zahrada (s Dinoparkem und japonskou zahradou) a botanická zahrada > >

Plzeňské podzemí- komplexní systém dvou a tří-podlažních sklepů a chodeb, přes 250 studní. Patří k jedním z největších ve střední Evropě. Prohlídka délka cca 750 m, hloubka 9 - 12 m pod povrchem

Golf Park Plzeň nabízí krásné a technicky náročné 18 - jamkové golfové hřiště, které se nachází na severozápadním okraji města obklopené přírodou. Více na

Jediná volně přístupná lezecká věž v České republice (areál Škoda Sport Park ve čtvrti Slovany v Plzni). Lezecká věž je 12 metrů vysoká, váží 17 tun, a má cca 2000 úchytů. Nabídne přibližně 70 cest, obtížnost 3-10.

Jediná kolomazná pec, která se dochovala v Čechách, je jednou ze zastávek na Sigmondově stezce u Kamenného rybníka.

Bolevecká rybniční systém je starší než Třeboňský rybniční systém, byl založen v místě Bolevec, dle písemných pramenů už od 1382. Největší a nejstarší je Velký bolevecký rybník (53, 3 ha).

Vyberte si z široké škály pěších a cyklistických tras.

Zajímavosti:

Město

Historické centrum města s katedrálou svatého Bartoloměje, renesanční radnice, Pmorový sloup, podzemí, "Pilsner Urquell" pivovar a pivovarské muzeum, Západočeské muzeum a galerie, divadlo, židovská synagoga;

(4 km)

ZOO s Dinoparkem a botanickou zahradou (6 km) – jednou z nejkrásnějších v Evropě.

Okolí:

Zámek Nebilovy (5 km)

Lovecký zámek Kozel s anglickým parkem (12 km)

Zřícenina hradu Radyně s nádherným výhledem na Plzeň (5 km)

Starý Plzenec mit s románskou rotundou (4km

Klášter Kladruby (38 m) a Plasy (29 km)

Vodní hrad Švihov (34 km)

Rezervovat ubytování v PRIMAVERA HOTEL AND CONGRESS CENTRE - Plzeň

Nejbližší ubytování v Plzni a okolí

Ubytování Plzeň

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah