GARSONIERY U GIGANTU - Plzeň

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Apartmány u Gigantů nabízí velmi příjemné ubytování situované v klidné lokalitě v Doudlevcích, v okolí se nachází rodinné domy, vily, malé činžovní domky.

Apartmány u Gigantu nabízí velmi příjemné ubytování situované v klidné lokalitě v Doudlevcích, v okolí se nachází rodinné domy, vily, malé činžovní domky. Nově zrekonstruované garsoniéry pro 2-3 osoby a apartmány pro 3-4 osoby, vybavené kuchyňskou linkou se sporákem, lednicí, rychlovarnou konvicí a základním nádobím. Součástí každé garsoniery je koupelna se sprchovým koutem a WC. Pokoje jsou vybavené novými postelemi a matracemi.

GARSONIERY U GIGANTU ubytování v pensionu

Každá garsoniera je soukromý pokoj s vlastním socialním zařízením, WC, kuchyňským koutem, WiFi připojením, TV. Pokoje jsou nově zrekonstruované, mají nové postele a matrace a jsou velmi útulné.

Recepce

Recepce je otevřena od pondělí do pátku od 8:00 do 22:00 a o víkendech od 9:00 do 22:00. Společná recepce se nachází v budově hned vedle - Wellness Penzion****- Chvojová 1.

Gastronomie

K ceně je možné dokoupit snídaně za 100, - za osobu, které se podávají formou švédských stolů v cca 100 metrů vzdálené nově zrekonstruované restauraci. Zde si také pochutnáte na výborném jídle a pivu. Je možné objednat i polopenzi (200Kč / os / noc) a plnou penzi (300Kč / os / noc) v naší restauraci. V případě zájmu nás prosím kontaktujte. (v rámci polopenze a plné penze je zahrnuta polévka, hlavní jídlo, bez nápoje)

Okolí pensionu a Plzeň

V okolí se nachází parky, řeky, také sportovní okruh, kde je možné jezdit na kolečkových bruslích, lézt po stěně, hrát tenis, volejbal, nohejbal, basketbal. .

Rezervovat ubytování v GARSONIERY U GIGANTU - Plzeň

Nejbližší ubytování v Plzni a okolí

Ubytování Plzeň

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah