HOTEL PURKMISTR - Plzeň

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Pivovar Purkmistr je součástí nově vybudovaného komplexu Pivovarský dvůr Plzeň, který se nachází v klidném prostředí památkové rezervace „Selské návsi“, v předměstské čtvrti Plzeň – Černice.

Komplex objektů zahrnuje kromě hotelu pivnici s pivovarem, restaurant, konferenční sál, vinárnu a bar s bowlingem a nachází se v prostorách původního selského dvora.

Pivovarský hotel nabízí 32 komfortně vybavených certifikovaných pokojů. Celková kapacita je 65 lůžek (z toho 1 čtyřlůžkové a 1 dvoulůžkové apartmá, 1 single, 10 twin, 19 double).

Součástí komplexu Pivovarského dvora Plzeň jsou podzemní garáže s kapacitou 21 míst; další vyhrazená parkovací místa jsou k dispozici přímo v pivovarském areálu. Garáže jsou hlídány záznamovým kamerovým systémem.

HOTEL PURKMISTR ubytování v hotelu

Stylově zařízené pokoje First Class jsou vybaveny: samostatnými koupelnami s WC, vanou nebo sprchovým koutem, vysoušečem vlasů, kvalitní kosmetikou, LCD televizory s 15 programy; další 3 programy jsou napojeny na hotelový kamerový systém (sledujete svůj zaparkovaný vůz), telefony s přímou volbou, rozhlasovými přijímači, bezpečnostními sejfy, minibary, klimatizací s termoregulací přímo na pokoji, pevným nebo WIFI připojením s časově a datově neomezeným přístupem na internet, pokoje zabezpečenými kartovými zámky ABLOY.

Gastronomie

Obě naše restaurace s kapacitou 80 a 90 míst jsou vybaveny velkoplošnou projekcí. Každý návštěvník tak má možnost seznámit se s technologií pivovaru.

Okolí hotelu a Plzeň

Pro širší veřejnost jsou prohlídky organizovány zatím pouze každou středu od 16.00 hod. Pro skupiny pořádající v Purkmistru firemní akce je možné dohodnout prohlídku individuálně.

Prohlídka trvá cca 30 min. a návštěvníci se seznámí s historií původního selského dvora, výstavbou Pivovarského dvora v Plzni – Černicích, původem ochranné známky PURKMISTR a s principem vaření piva.

Rezervovat ubytování v HOTEL PURKMISTR - Plzeň

Nejbližší ubytování v Plzni a okolí

Ubytování Plzeň

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah