WELLNESS PENZION U GIGANTU - Plzeň

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Wellness penzion U Gigantu byl zrekonstruován v létě roku 2015, takže budete ubytováni jen v nově zařízených pokojích. Jedná se o krásný příjemný pension spíše rodinného typu. Při rekonstrukci jsme se soustředili na dokonalé odhlučnění pokojů, pokoje jsou vybavené Německými hotelovými postelemi včetně kvalitních matrací a dalším zařízením, aby váš pobyt byl co nejpříjemnější.

Všechny pokoje mají k dispozici rychlý internet přes wi-fi s vlastními routery pro každý pokoj, takže je připojení opravdu rychlé a dostupné všude. Penzion je ve všech vnitřních prostorech nekuřácký, pro kuřáky jsme připravili prostor s posezením na venkovní terase. Můžete si pronajmout salonek pro 32 osob (vyjímečně až 40). K dispozici je TV s USB připojením, flipchard, radio s přehrávačem s USB připojením. Můžeme vám zajistit občerstvení přímo v salonku nebo oběd, večeři či raut v naší 80 metrů vzdálené restauraci.

WELLNESS PENZION U GIGANTU ubytování v pensionu

Pokoje v nejvyšším patře jsou klimatizované. Každý pokoj nebo apartmán má vlastní kuchyňskou linku vybavenou základním nádobím. Součástí linky je lednice, mikrovlnka, vařič, a rychlovarná konvice. Ve všech pokojích je LCD TV o uhlopříčce 82& . 34; se satelitním příjmem. Každá koupelna wellness penzionu je vybavená vysoušečem vlasů.

Recepce

Recepce je otevřena od pondělí do pátku od 8:00 do 22:00 a o víkendech od 9:00 do 22:00.

Gastronomie

V ceně ubytování je bohatá snídaně ve formě bufetu.

Máme zde na výběr ze 2 druhů šunky, salám, 4 druhy sýru, mazací sýr, marmelády, 2 druhy jogurtů, dva druhy džusů, 6 druhů pečiva, zelenina, ovoce, několik druhů müsli, míchaná vajíčka a teplé párečky. Samozřejmostí je také kávovar s výbornou kávou a horkou čokoládou.

Okolí pensionu a Plzeň

Lokalita, ve které se Penzion nachází je velmi klidná. V blízkosti lze využít Škoda park, kde se nachází krásný okruh pro jízdu na bruslích, volejbalové hřiště, nohejbalové hřiště a tenisové hřiště. Na Slovanech se nachází velký krytý bazén s tobogány, vířivkou, malým bazénkem a parní saunou.

Rezervovat ubytování v WELLNESS PENZION U GIGANTU - Plzeň

Nejbližší ubytování v Plzni a okolí

Ubytování Plzeň

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah