PENSION JITKA - Plzeň

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion rodinného typu nabízí příjemné ubytování v klidnější části Plzně, 2 km od centra města, v pokojích s vlastním sociálním zařízením, s možností posezení na zahradě a parkováním v garáži. Nachází se poblíž autobusové zastávky trasy Praha-Plzeň i MHD a je velmi lehce dostupný autem. Ubytování je vhodné i pro rodiny s dětmi, popř. se psem.

Pension se nachází v blízkosti hlavního tahu do Prahy. V létě nabízíme možnost posezení na zahradě, po dohodě grilování či hraní stolního tenisu, zapůjčení společenských her a poskytnutí snídaně. V okolí naleznete celou řadu zajímavostí. Za návštěvu jistě stojí nedaleký Lobezský park, kterým protéká řeka Úslava.

PENSION JITKA ubytování v pensionu

K dispozici jsou 1 třílůžkový, 2 dvoulůžkové (možnost přistýlky) a 1 čtyřlůžkový pokoj. Všechny pokoje mají vlastní sociální zázemí. Jeden dvoulůžkový pokoj má navíc kuchyňku. V celém penzionu je zdarma k dispozici Wifi.

Recepce

nonstop

Gastronomie

V blízkosti penzionu je restaurace, obchody

Okolí pensionu a Plzeň

Plzeň je kulturní a historické město. Můžete navštívit známou zoologickou zahradu, městský bazén s možnosti relaxace, divadlo J. K. Tyla nebo útulné plzeňské hospůdky.

Rezervovat ubytování v PENSION JITKA - Plzeň

Nejbližší ubytování v Plzni a okolí

Ubytování Plzeň


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah