HOTEL KOMORNÍ HŮRKA - Cheb

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Komorní Hůrka se nachází jen 1,5 km od Františkových Lázní a 2,5 km od Chebu. Leží na hranici s Národní přírodní památkou Komorní hůrka, která patří k nejatraktivnějším místům v dané lokalitě.

Klientům hotelu Komorní Hůrkajsou k dispozici prostorné pokoje vybavené elegantním stylovým nábytkem se „zřetelem“ na maximální komfort a úroveň poskytovaných služeb.

Součástí hotelu je rekreační a rehabilitační zařízení wellness s teplým bazénem, který je vybaven masážními tryskami, vířivou lavicí, gejzírem a silným protiproudem. Whirpool je vybaven více než 100 tryskami. Zcela jedinečné jsou sauny, které patří k bazénové části. Finská sauna je v provedení nejkvalitněji zpracovaného cedru.

HOTEL KOMORNÍ HŮRKA ubytování v hotelu

Ke standardnímu vybavení pokoje patří bezpečnostní zámkový systém se záznamem přístupů, TV-SAT, rádio, minibar, telefon s přímou volbou, bezplatné internetové připojení, minitrezor, elegantní koupelna se sprchovým koutem (čtyři pokoje s vanou), umyvadlem, WC a fénem.

Gastronomie

Restaurace je řešena jako dva oddělené prostory, které umožňují pořádat semináře, školení či jiné akce. Využití LC displeje.

Restaurace má 100 míst k sezení, při vhodném počasí též letní terasu.

Okolí hotelu a Cheb

Klidný romantický hotel Komorní hůrka**** s klidnou rodinnou atmosférou na hranici chráněné přírodní památky. Ve spolupráci s Golf Resort Františkovy Lázně k. s. jsme připravili několik podob spojení relaxace a golfu.

V blízkosti hotelu jsou přírodní rašeliniště s bahenními sopkami SOOS, hrad Seeberg, historické město Cheb s proslulým hradem a komplexem měšťanských domů z 15. století.

Rezervovat ubytování v HOTEL KOMORNÍ HŮRKA - Cheb

Nejbližší ubytování v Chebu a okolí

Ubytování Cheb

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah