ABITOHOTEL - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Značka Abito nabízí klidné a pohodlné ubytování našich hostů. Nezáleží na tom, jestli jste na výletě nebo na pracovní cestě, vždy budete spokojeni! K dispozici je více než 208 lůžek v 64 pokojích. Pro všechny hosty máme připravenu 20% slevu v naší přilehlé restauraci Burger King. Zdarma wifi v celém hotelu.

Abitohotel nabízí více než 208 lůžek v 64 pokojích připravených pro klidné a pohodlné ubytování našich hostů.
Značka Abito nabízí klidné a pohodlné ubytování našich hostů. Nezáleží na tom, jestli jste na výletě nebo na pracovní cestě, vždy budete spokojeni!
Nabízíme Vám velký výběr moderně zařízených pokojů ve standardu***, včetně pokojů typu suite vhodných pro rodiny i skupiny.
Nově otevřený Abitohotel se nachází v lokalitě Praha 4, v místě s vynikající příjezdovou dostupností, poblíž hlavních dopravní tepen, zároveň s návazností na spojení do centra města, vše v dosahu 20min. městskou dopravou, nebo autem.
Nabízíme širokou nabídku služeb s cílem zpříjemnit našim hostům pobyt v Praze. Součástí hotového komplexu je vlastní hlídané parkoviště pro osobní automobily i autobusy, zajištění transferů a mnoho dalších služeb. Všichni naši hosté mají 20% slevu do naší přilehlé restaurace Burger King.

ABITOHOTEL ubytování v hotelu

Hotelová část disponuje kapacitou 64 pokojů s kapacitou 208 lůžek. Naleznete zde vhodné pokoje pro individuální i dlouhodobé pobyty, ubytování s dětmi a velké skupiny. Hosté si mohou vybírat z klasických jednolůžkových, dvoulůžkových pokojů a 8 apartmanů. Velmi oblíbené jsou pokoje typu Suite, vhodné pro ubytování 2-4 osob.
Hotelové pokoje jsou vybaveny novým vybavením. Většina pokojů disponuje vlastní prostornou předsíní s bohatě řešenými úložnými prostory. Toto dispoziční řešení Vám umožní ničím nerušený pohyb po pokoji a dostatek prostoru pro všechny aktivity. Praktické řešení nabízí i prostory toalety a koupelny, které jsou řešeny odděleně s přístupem z předsíně. Vybavení pokojů odpovídá standardu*** a nabízí všechny klasické hotelové prvky této kategorie. Na každém patře je pro potřeby hostů k dispozici plně zařízená moderní kuchyň. Na každém je pokoji vlastní lednice.
Typy pokojů:
Jednolůžkový pokoj
Dvoulůžkový pokoj twin/double
Suite /1*1/ - dva oddělené jednolůžkové pokoje se společnou halou a sociální zařízením.
Suite /2*2/ - dva oddělené dvoulůžkové pokoje se společnou halou a sociální zařízením.
Apartman - nadstandardně prostorově řešený pokoj s vlastní halou a kompletně zařízenou kuchyní a možností přistýlky.

Recepce

24 hodin denně

Gastronomie

Hotelové snídaně - nabízíme široký sortiment a pravidelnou obměnu sortimentu během pobytu hostů. Snídaně probíhají v saloncích na jednotlivých patrech. Hosté si tak mohou vychutnat svoji snídani v klidné, ničím nerušené atmosféře. Snídaně jsou podávány od 7 do 10 h.
Restaurace Momento je situována přímo u hotelu otevřena v době od 7 do 17 h. Momento nabízí široký výběr pokrmů a nápojů za nízké ceny. Teplá kuchyně, nabídka snídaní, obědů i svačin, salátů, zákusků a dalšího zboží. Zároveň široký sortiment drobného občerstvení a nápojů. Samozřejmostí je služba Take-away. Každý náš host má 20% slevu na celý sortiment do místní restaurace Burger King.

Okolí hotelu a Praha

Nově otevřený Abitohotel se nachází v lokalitě Praha 4, v místě s vynikající příjezdovou dostupností, poblíž hlavních dopravní tepen, zároveň s návazností na spojení do centra města, vše v dosahu 20min. městskou dopravou.

Rezervovat ubytování v ABITOHOTEL - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah