PENZION KIRCH - Skalná

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Kirch je otevřený od roku 2015 a nabízí svým hostům příjemné ubytování a perfektní zázemí pro rodinnou dovolenou.

Penzion Kirch jsme otevřeli v roce 2015, máme zde 2 až 4lůžkové pokoje a dva bezbariérové 2pokojové apartmány s kuchyňkou,
celková kapacita penzionu je 22 lůžek.

Hosté mají k dispozici zahradu, kde je bazén, dětské hřiště, stolní tenis, kulečník a stolní fotbal. V hotelu je uzamykatelné parkoviště a společenská místnost se satelitní televizí.

Parkování je zajištěno na hotelovém uzamykatelném parkovišti. Transfer pro skupiny po dohodě zajišťujeme od vlakového nádraží ve Skalné, Františkových Lázních a Chebu.

Děti: Při dvou platících dospělých osobách poskytujeme ubytování až pro tři děti do 6 let zdarma, do 12 let za poloviční cenu.

PENZION KIRCH ubytování v pensionu

Všechny naše pokoje jsou vybaveny vlastní sprchou, WC, TV+SAT a Wifi.

Gastronomie

V naší restauraci Hospůdka na chaloupce s krásným stylovým zařízením jsme první hosty uvítali 9. 9. 1990. Od té doby stále vaříme zejména poctivou českou kuchyni, na své si u nás přijdou ale i děti, vyznavači lehkých jídel nebo ti, kteří si chtějí jen tak posedět u sklenky dobrého vína či šálku kávy.

Okolí pensionu a Skalná

Pěšky. .

Hrad Vildštejn - Vodní románský hrad z 12. století, na nějž je výhled i z naší Hospůdky na chaloupce, je otevřen po celý rok. Je přitažlivý pro děti i dospělé, kromě prohlídky lze navštívit např. i unikátní muzeum hasičské techniky, malou zoo i upravené podhradí.

Další historické památky ve Skalné - městský park (obraz panny Marie, kamenná lavice), hřbitovní kostel sv. Šebestiána, sochy sv. Jana Nepomuckého, kostel sv. Jana Křtitele, kapličky (Vonšov, Zelená)

Přírodní koupaliště, kaolínové jámy (1 km) - kvalitní přírodní koupání přímo ve Skalné.

Zřícenina hradu Starý rybník (2 km) - romantická zřícenina dosažitelná po cyklostezce Skalná - Starý Rybník

. . nebo na kole

Františkovy Lázně (6 km) - nejen při nepříznivém počasí navštivte Aquaforum, kvalitní vodní svět s vnitřními i vnějšími bazény, vodními atrakcemi a plaveckým bazénem 25m. Objevte i rozsáhlé lázeňské parky, oblíbené výletní místo a ptačí oblast Amerika či multifunkční sportovní hřiště U jezírka.

Motýlí muzeum Žirovice (4 km) - sbírka motýlů a volně poletující živí exotičtí motýli.

Přírodní rezervace SOOS (5 km) - naučná stezka unikátním územím "bahenních sopek" evropského významu

Komorní hůrka (9 km) - jedna z nejmladších sopek v ČR se nachází poblíž Františkových Lázní

Přeshraniční stezka Z hradu na zámek - 3 různě dlouhé okruhy (2,5 km 8,5 km a 13 km) se dají absolvovat pěšky i na kole, vedou ze Skalné k minerálnímu prameni až do německého Schönbergu.

Rozhledny - Bismarckova rozhledna Zelená hora (17 km), rozhledna U Strýců Golf Horní Luby (17 km), vrch Háj Aš (20 km)

Hrady - Seeberg (9km), Libá (13 km), Cheb (14 km), Loket (40 km)

Jízdy na koni - Golden river ranch Mlýnek (11 km)

Cyklotrasy - nenáročným terénem vede trasa Cheb - Karlovy Vary (50 km) podél řeky Ohře přes hrad Loket, Svatošské skály a další atraktivní místa

Jesenická přehrada (20 km) - jedno z nejkvalitnějších koupání v regionu, vodní sporty, kluby, plovárny

Rezervovat ubytování v PENZION KIRCH - Skalná

Nejbližší ubytování ve Skalné a okolí

Ubytování Skalná

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah