HOTEL GARNI VILDŠTEJN - Skalná

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Garni-Vildštejn a restaurace Hospůdka na chaloupce se nachází v centru malebného městečka Skalná 15km od Chebu. Hotel nabízí příjemné ubytování v jedno až čtyřlůžkových pokojích s vlastním příslušenstvím.

Hotel Garni-Vildštejn a restaurace Hospůdka na chaloupce se nachází v městečku Skalná s vodním románským hradem, 15km od Chebu a nedaleko hraničních přechodů do SRN. Hotel nabízí ubytování v jedno až čtyřlůžkových pokojích s vlastním příslušenstvím. Hotelovým hostům je k dispozici společná TV+SAT, internet, kulečník, sauna, whirpool, masáže, posilovna a uzamykatelné parkoviště v areálu hotelu.

HOTEL GARNI VILDŠTEJN ubytování v hotelu

Pro hosty jsou připraveny útulně vybavené jedno, dvou, tří a čtyřlůžkové pokoje s vlastním příslušenstvím.

Recepce

12:00 -16:00 19:00 -20:00

Gastronomie

V rámci hotelu se hostům nabízí využít služeb restaurace & . 34; Hospůdka na Chaloupce& . 34; , vzdálená 150 m od hotelu, která nabízí příjemné posezení v útulné chaloupce s kuřáckou a nekuřáckou restaurací.

Okolí hotelu a Skalná

Městečko Skalná s vodním románským hradem Vildštejn z 12. století leží 15 km od historického města Cheb, nedaleko hraničních přechodů do SRN. Skalná nabízí výlety do nedalekých západočeských měst Františkovy Lázně - 5 km, Mariánské Lázně - 45 km a Karlovy Vary - 60 km. Zajímavé jsou také nedaleké kulturní památky - hrady Seeberg, Loket, Chebský hrad, klášter Teplá či zámek Kynžvart Nabízí se zde možnost výletů pro pěší i cyklisty do překrásné okolní přírody obklopující Skalnou.

Rezervovat ubytování v HOTEL GARNI VILDŠTEJN - Skalná

Nejbližší ubytování ve Skalné a okolí

Ubytování Skalná

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah