PENZION POD KOMÍNEM - Skalná

Více o pensionu

Popis ubytování

Rodinný penzion Pod Komínem najdete v bezprostřední blízkosti hradu Vildštejn, v klidné části městečka Skalná.
V pensionu je k dispozici 26 lůžek v sedmi pokojích a 1 apartmánu. V přízemí se nachází společenská místnost vybavená samostatným barem s výčepem, nabízí možnost uspořádat pro hosty oslavu narozenin, firemní večírky či jiná posezení. Venkovní terasy nabízejí sezení pro 50 osob s koutkem pro děti.  
Služby penzionu: krytý bazén, kulečník, masáže, členitá zahrada, dětské hřiště v krásném prostředí lesoparku a případná penze v naší restauraci.

PENZION POD KOMÍNEM ubytování v pensionu

26 lůžek v 7 pokojích a 1 apartmán. Vzdušné a čisté pokoje s přímým výstupem do zahrady, balkonem nebo terasou. Jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, chladničkou, TV se satelitním příjmem, připojením k internetu a minibarem.
Apartmán (maximálně pro 5 osob) je vzdálený 150m od penzionu. Nachází se v přízemí rodinného domu v krásném prostředí potoka Sázek s bezbariérovým vstupem ze zahrady. Hostům je k dispozici část zahrady s prostornou, klidnou a slunnou terasou s posezením a zahradními lehátky. Parkování v uzamčené zahradě a dále všechny služby nabízené Penzionem.

Gastronomie

Stravování vám poskytneme v naší přilehlé restauraci s kapacitou 70 osob, jež svou nabídkou jistě uspokojí každého.  

Okolí pensionu a Skalná

Skalná je svým románským hradem Vildštejn a polohou v krásné přírodě v blízkosti světoznámých lázní a státní hranice s Německem turistickým lákadlem pro milovníky pěších tůr, cykloturistiky i autoturistiky. Všichni zde najdou mnoho zajímavých cílů, jako jsou historická a lázeňská města, hrady, zámky, rozhledny, přírodní parky, cyklotrasy, inline dráhy, koupání v přírodě, anebo aquapark. Najdete zde ideální trasy pro Nordic walking. Možnost jízdy na koních nebo motokárách.

Rezervovat ubytování v PENZION POD KOMÍNEM - Skalná

Nejbližší ubytování ve Skalné a okolí

Ubytování Skalná

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah