WELLNESS PENZION ŽÍROVICE - Františkovy Lázně

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Žírovice je vzdálen od centra Františkových Lázní 2 km. Je umístěn ve velmi klidné oblasti v blízkosti Motýlí Farmy 1 km, přírodní rezervace SOOS 4 km. Penzion Žírovice nabízí kvalitní a cenově dostupné ubytování. Je vhodný pro rodinu s dětmi, oddychovou dovolenou, turistiku a cykloturistiku.

Wellness Penzion Žírovice je vzdálen od centra Františkových Lázní 2 km. Je umístěn ve velmi klidné oblasti v blízkosti je přírodní rezervace SOOS 4 km. Penzion Žírovice nabízí kvalitní a cenově dostupné ubytování. Je vhodný pro rodinu s dětmi, od dychovou dovolenou, turistiku a cykloturistiku. Naleznete zde dostatek klidu a prostoru pro váš odpočinek. V přízemí penzionu jsou tři dvojlůžkové pokoje s vlastní terasou. V druhém patře penzionu jsou 2 pokoje, 2× Studio pokoje. Parkování je zdarma v areálu penzionu. Na zahradě je pro hosty zahradní pergola s možností grilování, Wellness místnost s luxusní vířivkou. V okolí se nachází Hrad Seeberg, Hrad Vildštejn, Komorní Hůrka, Chebský Hrad, Aquaforum -svět relaxace.

WELLNESS PENZION ŽÍROVICE ubytování v pensionu

Dvojlůžkové pokoje v přízemí penzionu mají vlastní terasu, TV, lednici mikrovlnou troubu, rychlovarnou konvici, nádobí, příbory, WC, sprchový kout, vysoušeč vlasů. V prvním patře jsou 2 čtyřlůžkové studio pokoje. Oba pokoje mají vybavený kuchyňský kout s nádobím. Vlastní koupelnu, WC, sprchový kout, vysoušeč vlasů, TV, lednice, Internetové připojení je zdarma. Na zahradě je krytý bazén, možnost posezení a grilování pod pergolou. Uschovat kola je možné.

Recepce

Každý den od 15.00 do 19.00. hodin.

Gastronomie

V ceně pokoje není zahrnuta snídaně. Lze si doplatit na místě. Cena 1. snídaně za osobu je 140, -Kč, na zahradě možnost grilování v otevřené zahradní pergole. V okolí cca 50 restaurací.

Okolí pensionu a Františkovy Lázně

V blízkosti penzionu se nachází přírodní rezervace SOOS, Motýlí Farma, Hrad SEEBERG, Hrad Vildštejn, Chebský Hrad, Hrad LOKET, zámek KYNŽVART, sopka KOMORNÍ HURKA,

Rezervovat ubytování v WELLNESS PENZION ŽÍROVICE - Františkovy Lázně

Nejbližší ubytování ve Františkových Lázních a okolí

Ubytování Františkovy Lázně

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah