PENSION BETTY - Tábor

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Nabízíme ubytování v malém rodinném pensionu, který se nachází v klidném prostředí ve vilové čtvrti, 5 minut pěšky od historického centra města Tábora.

K dispozici je:
Zahradní bazén (7m x 3,5 m)
Kompletně zařízené kuchyně
TV+sat
Parkování auta za uzavřenou bránou
Wi-fi připojení k internetu zdarma

Je možné ubytovat se ve 2 apartmá.

Apartmá l je pro 1 – 4 osoby. Je zde kuchyně vybavená lednicí, vařičem, varnou konvicí, veškerým nádobím a jídelním koutem. V pokoji TV+sat. , koupelna se sprchovým koutem a WC. Wi-fi připojení k Internetu. Ubytování se psy je možné.

Apartmá 2 je pro 2 – 6 osob. Jsou zde 3 neprůchozí pokoje (v případě obsazení pouze 1 pokoje, nejsou další pokoje již obsazovány). Je zde kuchyně vybavená lednicí, vařičem, varnou konvicí, veškerým nádobím a jídelním koutem. Na pokoji TV+sat. , koupelna s vanou a WC. Wi-fi připojení k internetu. Ubytování se psy je možné.

PENSION BETTY ubytování v pensionu

Apartmá l je pro 1 – 4 osoby. Je zde kuchyně vybavená lednicí, vařičem, varnou konvicí, veškerým nádobím a jídelním koutem. V pokoji TV+sat. , koupelna se sprchovým koutem a WC. Wi-fi připojení k Internetu. Ubytování se psy je možné.

Apartmá 2 je pro 2 – 6 osob. Jsou zde 3 neprůchozí pokoje (v případě obsazení pouze 1 pokoje, nejsou další pokoje již obsazovány). Je zde kuchyně vybavená lednicí, vařičem, varnou konvicí, veškerým nádobím a jídelním koutem. Na pokoji TV+sat. , koupelna s vanou a WC. Wi-fi připojení k internetu. Ubytování se psy je možné.

Rezervovat ubytování v PENSION BETTY - Tábor

Nejbližší ubytování v Táboře a okolí

Ubytování Tábor

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah