CONGRESS & WELLNESS HOTEL DVOŘÁK TÁBOR

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Dvořák Tábor se nachází v historickém centru města Tábor, v blízkosti Žižkova náměstí. Hotel vznikl v roce 2004 velmi zajímavou rekonstrukcí historické budovy táborského pivovaru, přímo sousedícího se zbytky hradu Kotnov ze 14. století.

Hotel Dvořák Tábor disponuje 72 pokoji v členění od klasických dvoulůžkových pokojů až po luxusní apartmá. Hotel bude vybaven kongresovými prostory s kapacitou až 600 os. Hlavní sál s kapacitou 380 míst s možností dělení na 3 menší sály. Dále samostatné salonky s kapacitou 10 - 80 míst. Parkování na hotelovém nádvoří nebo v hotelové podzemní garáži. Bohatá wellness nabídka pro Vaše tělo a mysl. Hotel nabízí nově zrekonstruované RELAX centrum s vnitřním bazénem s protiproudem, vířivkou, saunou, bohatou nabídkou masáží - klasických i speciálních. Hotel nabízí také jediné originální BBB Pivní lázně s unikátními procedurami, které dokonale uvolní vaše tělo i mysl!

CONGRESS & WELLNESS HOTEL DVOŘÁK TÁBOR ubytování v hotelu

Všechny pokoje jsou vybaveny TV, telefonem s přímou volbou, trezorem, ledničkou, prostornou koupelnou s vanou a fénem, pevným připojením k internetu ZDARMA. Síťové kabely jsou k zapůjčení v recepci. Pro Vaše děti jsou připraveny dětské postýlky.

Recepce

00:00 -24:00

Gastronomie

Ke stravování jsou hostům k dispozici stylová podzemní restaurace & quot; La Cave& quot; se špičkovou gastronomií. Nabídka je zaměřena na lokální kuchyni v moderním pojetí. Lehké občerstvení je nabízeno v lobby baru a za příjemného počasí je možno posedět na letní terase s grilováním umístěné na nádvoří před hotelem. Snídaně je podávána hotelovým hostům formou švédského stolu.

Rezervovat ubytování v CONGRESS & WELLNESS HOTEL DVOŘÁK TÁBOR

Nejbližší ubytování v Táboře a okolí

Ubytování Tábor


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah