STAROMĚSTSKÝ PENZION - Tábor

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Staroměstský penzion nabízí nadstandardní ubytování v historickém domě v srdci "starého" města Tábora. Určený je pro hosty hledající stylový podnik rodinného typu, blízko všemu kulturnímu a společenskému dění města. Klid na odpočinek po práci zde najdou obchodní cestující, zázemí pro výlety i společenské vyžití sportovci všeho druhu, turisté, páry i rodiny s dětmi na dovolené.

Staroměstský penzion se nachází v křivolakých uličkách historického jádra města Tábora, západně od Žižkova náměstí. Klidná část starého města je snadno dostupná prostředky MHD, přijet můžete i autem nebo na kole.

Kompletně zrekonstruovaný dům, jehož historie sahá až do šestnáctého století, nabízí komfortní ubytování ve třech stylových pokojích a jednom luxusním podkrovním apartmánu. Přízemí skýtá jídelnu a společenskou místnost, k dispozici mají hosté pro svůj odpočinek i útulnou terasu s posezením.

STAROMĚSTSKÝ PENZION ubytování v pensionu

Připraveny jsou pro Vás dva dvoulůžkové, jeden třílůžkový pokoj a jedno apartmá pro čtyři osoby. Všechny pokoje disponují vlastním sociálním zařízením, apartmán pak dvěma pokoji obývacím koutem a plně vybavenou kuchyní.

Rezervovat ubytování v STAROMĚSTSKÝ PENZION - Tábor

Nejbližší ubytování v Táboře a okolí

Ubytování Tábor

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah