PENZION VRATISLAVSKÝ DŮM - Třeboň

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Vratislavský dům se nachází přímo na náměstí v Třeboni. Penzion nabízí exkluzivní ubytování ve dvou apartmánech a třech pokojích ve druhém patře Vratislavského domu.

Penzion Vratislavský dům je umístěn v historickém Vratislavském domě přímo na náměstí v Třeboni. V budově penzionu je k dispozici restaurace Vratislavský dům, kde si ubytovaní hosté mohou objednat snídaně i další stravování. V Penzionu je k dispozici zdarma internetové připojení pomocí wifi. Parkování ubytovaných hostů je zajištěno v areálu Pod Světem ve vzdálenosti cca 400 m od penzionu. Na stejném místě je pro ubytované i možnost úschovy kol.

PENZION VRATISLAVSKÝ DŮM ubytování v pensionu

Penzion Vratislavský dům nabízí ubytování v dvoulůžkovém pokoji, dvou mezonetových pokojích 2+2 a dvou apartmánech. Apartmán Terasa je exkluzivní apartmán s kapacitou 6+2 osoby s výhledem přímo na náměstí a terasou ve střechách Třeboňských domů. Apartmán u zámku připravujeme do provozu. Každý pokoj má samostatnou koupelnu se sociálním zařízením. Na pokojích jsou k dispozici malé ledničky. V apartmánech kuchyně k přípravě pokrmů.

Recepce

Penzion Vratislavský dům je zařízení bez recepce.

Gastronomie

Přímo v budově Penzionu Vratislavský dům je stejnojmenná restaurace, ve které si ubytovaní hosté mohou objednat snídaně, polopenze či další gastronomické služby. Snídaně se podává formou švédských stolů v Restauraci, případně lze využít i letní zahrádku. Cena snídaně 200, - Kč na osobu, snídaně není zahrnuta v ceně ubytování.

Okolí pensionu a Třeboň

Lázeňské město Třeboň a okolní příroda Třeboňska nabízí nepřeberné množství turistických cílů a kulturních a společenských akcí. Relaxaci si můžete dopřát nejen v lázeňských domech Aurora a Berta, ale i u dalších poskytovatelů relaxačních a rekondičních služeb v Třeboni. K dispozici je veřejnosti přístupný bazén v lázních Aurora.

Rezervovat ubytování v PENZION VRATISLAVSKÝ DŮM - Třeboň

Nejbližší ubytování v Třeboni a okolí

Ubytování Třeboň

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah