PENZION U TŘEBOŇSKÉ MADONY

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

U Třeboňské Madony je rodinný penzion a wellness. Nachází se v srdci krásné historické Třeboně jen 300 m od zámku a 100 m od náměstí. Penzion má 14 míst s možností přistýlek. Všechny pokoje mají samostatnou koupelnu s WC.

K dispozici je 4 lůžkový apartmán s vlastním kuchyňským koutem s plně vybavenou kuchyňskou linkou, lednicí, indukční varnou deskou, mikrovlnou troubou, rychlovarnou konvicí, potřebným nádobím, hrnci, sklenicemi, příbory atd. Dispozičně se jedná o 2+kk a v každém pokoji je TV.

Apartmán je ideální pro rodinou dovolenou. Dále penzion nabízí pět 2 lůžkových pokojů, tři s manželskou postelí a dva s oddělenými postelemi. K těmto pokojům náleží společná kuchyňská linka umístěná na společné chodbě, vybavená lednicí, indukční varnou deskou, mikrovlnou troubou, rychlovarnou konvicí, a vším nádobím. Pokoje jsou moderně zařízené v jednotném stylu s širokými dubovými postelemi, zdravotními matracemi, TV s plochou obrazovkou, stolem a židlemi, skříní. Samozřejmostí je bezplatné Wi-Fi, pohoda a klid. V okolí se můžete věnovat jízdě na kole nebo na koni, výletům po krásné krajině, rybaření nebo prohlídkám historického města.

PENZION U TŘEBOŇSKÉ MADONY ubytování v pensionu

4 lůžkový apartmán s oddělenou ložnicí v provedení 2+kk, k dispozici plně vybavená kuchyňská linka, lednice, indukční varná deska, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, 2× TV s plochou obrazovkou, samostatná koupelna s WC.

Ostatní tři dvojlůžkové pokoje 2× s manželskou postelí a 1× s oddělenými postelemi, TV s plochou obrazovkou, samostatná koupelna s WC.

Na chodbě před pokoji je k dispozici plně vybavená kuchyňská linka, velká lednice, indukční varná deska, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, kuchyň je společná pro 3 pokoje.

Recepce

7-22 hod. po-ne

Gastronomie

V okolí množství restaurací.

Okolí pensionu a Třeboň

Třeboň

to jsou Rožmberkové a Schwarzenberkové, Petr Vok a Jakub Krčín, Stará a Nová řeka, rybník Svět a Rožmberk, Zlatá stoka a seníky na Mokrých loukách, renesanční zámek a slavná Schwarzenberská hrobka, Bertiny lázně a Lázně Aurora, biosférická rezervace UNESCO, Chráněná krajinná oblast, ale také rybářské a historické slavnosti, hudební přehlídky a festivaly, pivo Regent a kapří hranolky...

Rezervovat ubytování v PENZION U TŘEBOŇSKÉ MADONY

Nejbližší ubytování v Třeboni a okolí

Ubytování Třeboň

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah