ROŽMBERSKÁ BAŠTA - Třeboň

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

​Rožmberská bašta je rodinný penzion, prostory penzionu vznikly po rekonstrukci celého domu v roce 2010. Nachází se v samotném srdci krásné historické Třeboně, jen 100 m od zámku a 50 m od náměstí. Penzion má 13 míst s možností 3 přistýlek. Všechny pokoje jsou moderně zařízené v jednotném stylu s širokými postelemi, TV s plochou obrazovkou, stolem a židlemi, skříní, samozřejmostí je bezplatné Wi-Fi, uložení kol, pohoda a klid.

ROŽMBERSKÁ BAŠTA ubytování v pensionu

​Všechny pokoje mají samostatnou koupelnu s WC. V přízemí domu se nachází dvoulůžkový pokoj přístupný také přímo z ulice a je tak vhodný například pro hosty se sníženou schopností pohybu nebo pro hosty s kočárkem apod. V prvním patře jsou k dispozici dva třílůžkové pokoje, jeden s možností přistýlky na rozkládacím gauči. V druhém patře je k dispozici pětilůžkový apartmán. V každém pokoji je TV, lednice, rychlovarná konvice. Apartmán je ideální pro rodinou dovolenou.

Gastronomie

Hosté zde mohou využít i sousedící vyhlášenou rybí restauraci majitelů Rožmberská bašta, vyzkoušet rybí speciality, posedět u dobré sklenky moravského vína z Rodinného vinařství Hrabal Velké Bílovice či ochutnat místní čepované pivo Regent nebo výborné pivo Radegast.

Okolí pensionu a Třeboň

V okolí se můžete věnovat jízdě na kole nebo na koni, výletům po krásné krajině, rybaření nebo prohlídkám historického města.

Rezervovat ubytování v ROŽMBERSKÁ BAŠTA - Třeboň

Nejbližší ubytování v Třeboni a okolí

Ubytování Třeboň

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah