APARTMÁNY BÍLÝ BERÁNEK - Třeboň

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány Bílý Beránek - stylové ubytování umístěné přímo v srdci Třeboně na Masarykově náměstí. Plně vybavené aparmány (2 - 6 lůžkové) nabízejí nejkrásnější výhled z balkónu na historické náměstí.

Stylové apartmány se nacházejí v domě Bílý beránek přímo v srdci Třeboně na Masarykově náměstí a nabízejí nekrásnější výhled z balkónu na historické centrum. Budova sousedí s Třeboňským zámkem. V objektu také naleznete kavárnu s cukrárnou a prodejnu potravin a drobného smíšeného zboží.

Moderně zařízené apartmány (2 - 6 lůžkové) s balkóny. Každý apartmán je vybaven vlastní koupelnou se sprchovým koutem či vanou a toaletou, kompletně vybavenou kuchyňskou linkou s jídelním stolem, TV s plochou obrazovkou, wifi. Apartmán 4 má klimatizaci. Hostům je k dispozici samostatný vchod a v suterénu kolárna pro uložení kol.

APARTMÁNY BÍLÝ BERÁNEK ubytování v apartmánu

Apartmány Bílý beránek poskytují ubytování pro 2 až 17 osob ve 4 apartmánech.

Ložnice a pokoje:

Apartmán 1 - dvoulůžkový apartmán o velikosti 26 m2. Nachází se zde plně vybavená kuchyňská linka, jídelní stůl, TV s plochou obrazovkou a pohodlná manželská postel. Součástí je koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Apartmán má balkón s výhledem na historické náměstí.

Apartmán 2 - čtyřlůžkový apartmán o velikosti 28 m2. Apartmán disponuje plně vybavenou kuchyňskou linkou, jídelním stolem, TV s plochou obrazovkou, pohodlnou manželskou postelí a prostornou patrovou postelí. Součástí je koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Balkón s výhledem na historické náměstí.

Apartmán 3 - luxusní apartmán se saunou o velikosti 60 m2, vhodný pro 4 osoby + přistýlka na pohodlné rozkládací pohovce. Nachází se zde oddělená ložnice s pohodlnou manželskou postelí a prostornou patrovou postelí. Obývací pokoj s plně vybavenou kuchyňskou linkou, jídelním stolem, TV s plochou obrazovkou. Součástí apartmánu je koupelna se sprchovým koutem, vanou a toaletou. Apartmán disponuje infrasaunou.

Apartmán 4 - rodinný apartmán (6 lůžek) o velikosti 48 m2. Samostatná ložnice s pohodlnou manželskou postelí a prostornou patrovou postelí. Dvě lůžka na patrové posteli se nacházejí v obývacím prostoru. Apartmán disponuje obývacím pokojem s plně vybavenou kuchyňskou linkou, jídelním stolem, TV s plochou obrazovkou a klimatizací. Součástí je koupelna se sprchovým koutem, vanou a toaletou.

Okolí apartmánu a Třeboň

Jihočeské město Třeboň je významnou památkovou a přírodní rezervací, která svým návštěvníkům nabídne nádherné historické centrum, kde můžete navštívit např. zámek Třeboň, Budějovickou, Svinenskou a Novohradskou bránu, pivovar Regent, vyhlídkovou věž staré radnice, kostel Panny Marie Královny a sv. Jiljí, klášter augustiniánů aj... Dále lázeňské areály Aurora či Bertiny lázně. Nechybí ani parky, jako zámecký park, park u Schwarzenberské hrobky či lázeňský park Třeboň. V okolí pak naleznete mnoho turistických a cyklistických tras.

Díky ideální poloze domu & . 34; Bílý beránek& . 34; najdete vše potřebné v bezprostředním okolí apartmánů. INFORMAČNÍ CENTRUM MĚSTA je vzdáleno 80 m. Vybírat si můžete z velkého množství restaurací a kaváren v okolí, přímo na náměstí je Dům Štěpánka Netolického kino, divadlo, nově otevřené kulturní centrum Galerie 105 a skvělá Pizzerie, nedaleko Rybí restaurace, Muzeum Čokolády, vyhlídková věž, v Hotelu Zlatá Hvězda půjčovna kol Patriot, Zámek, nádvoří, Zámecký park, hráz rybníka Svět s novou cyklostezkou, Pivovar Regent se svou restaurací, terasou, prodejnou a prohlídkami s ochutnávkou. V dosahu příjemnou procházkou městská pláž, Nově otevřený Vodní Svět a Saunový Svět, Bertiny Lázně, Lázně Aurora, Schwarzenberská hrobka.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY BÍLÝ BERÁNEK - Třeboň

Nejbližší ubytování v Třeboni a okolí

Ubytování Třeboň

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah