APARTMÁNY MASNÉ KRÁMY - Třeboň

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmán Masné krámy je krásné, moderní ubytování v historickém centru Třeboně.

Apartmán Masné krámy je krásné, moderní ubytování o skladbě 2+kk (70 m2) disponující obývacím pokojem s velkým rohovým gaučem, rozkládacím gaučem pro 2 osoby, kuchyní, ložnicí s manželskou postelí a rozkládacím gaučem, velkou šatní skříní, koupelnou se sprchovým koutem a WC. Je plně vybaven luxusní kuchyňskou linkou se sklokeramickou indukční deskou, mikrovlnnou troubou, myčkou a překapávacím kávovarem. Apartmán je přístupný po schodech v prvním patře domu. Parkoviště zdarma je pro váš vůz k dispozici 3 minuty pěší chůze od apartmánu. Kola je možné za poplatek (20, - Kč na noc/kolo) uskladnit v sousedním domě ve k tomu určeném prostoru.

Výborná poloha
Z apartmánu je to všude co by kamenem dohodil. Na náměstí budete dříve, než se dvakrát nadechnete, za dvě minuty můžete hledět na vstupní bránu do zámecké zahrady a za 6 minut se opalovat na hrázi rybníka Svět nebo se prohánět na šlapadle či pádlovat na lodičce. Pokud byste snad zatoužili po malém dobrodružství, můžete objevovat pozůstatky našich předků v kryptě Schwarzenberské hrobky (15 minut chůze) nebo vyrazit na cyklovýlet podél rybníků. A k večeru, po dni plném zážitků, navštivte místní divadlo a kino, případně si odpočiňte na terase jedné z místních restaurací. Pakliže by vám snad nevyšlo počasí, nezoufejte, stačí navštívit místní bazén v třeboňských lázních, případně se objednat na bahenní koupel.

Vybavení a služby
Apartmán nabízí vysokorychlostní Wi-Fi internet zdarma, LCD TV, myčku, lednici. Cena zahrnuje jeden malý ručník a jednu osušku na osobu.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY MASNÉ KRÁMY - Třeboň

Nejbližší ubytování v Třeboni a okolí

Ubytování Třeboň

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah