CHATA E22 - Bedřichov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chatě

Popis ubytování

Chata E22 se nachází v Bedřichově v Jizerských horách a je ideálním místem pro letní i zimní rekreaci.

Chata E22 nabízí ubytování v rekreační chatě v Bedřichově v Jizerských horách s možností využití 365 dní v roce. Chata je vhodná pro letní i zimní rekreaci, nachází se na okraji lesa v chatové osadě. V zimě nástup na běžky přímo u chaty, sjezdovky vzdálené cca 500m.

Chata je vhodná k celoroční rekreaci, konstrukce dřevěná + zděná. Obývací pokoj se sedací soupravou a válendou, TV/SAT, krbová kamna, jídelna, kuchyňský kout/varná deska, mikrovlnná trouba, varná konvice, chladnička s mrazicím boxem, chodba a zádveří, koupelna se sprchovým koutem a WC, elektrický bojler, sauna sousedí s koupelnou, terasa. 1. patro: ložnice- 4lůžka, ložnice (průchozí) - 2 lůžka. V podkroví je možnost přistýlky.

Elektrický přímotopný kotel + krbová kamna na dřevo. Krbová kamna s výměníkem propojená s elektrokotlem vyhřívají celý objekt radiátory ve všech místnostech.

K dispozici je místnost na uložení kol a lyží, k posezení venku je zahradní nábytek, gril, zahrada 2000m2, objekt není oplocen.

CHATA E22 ubytování v chatě

Chata je vhodná k celoroční rekreaci, konstrukce dřevěná + zděná. Obývací pokoj se sedací soupravou a válendou, TV/SAT, krbová kamna, jídelna, kuchyňský kout/varná deska, mikrovlnná trouba, varná konvice, chladnička s mrazicím boxem, chodba a zádveří, koupelna se sprchovým koutem a WC, elektrický bojler, sauna sousedí s koupelnou, terasa. 1. patro: ložnice- 4lůžka, ložnice (průchozí) - 2 lůžka. V podkroví je možnost přistýlky.

Gastronomie

Chata je plně vybavena pro vlastní přípravu jídel. V blízkosti chaty se nachází celá řada restauračních zařízení.

Okolí chaty a Bedřichov

Chata je vhodná pro letní i zimní rekreaci, nachází se na okraji lesa v chatové osadě. V zimě nástup na běžky přímo u chaty, sjezdovky vzdálené cca 500m. Nástup na lyžařskou magistrálu – 500m, od chaty možno přímo na lyžích.

Rezervovat ubytování v CHATA E22 - Bedřichov

Nejbližší ubytování v Bedřichově a okolí

Ubytování Bedřichov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah