CHALUPA U TROMPETRA - Bedřichov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chalupě

Popis ubytování

Chalupa U TROMPETRA se nachází na horním konci Bedřichova v Jizerských horách. Nabízí příjemné ubytování pro skupiny ve dvou až čtyřlůžkových pokojích. Celková kapacita je až 18 osob. V přízemí je velká společenská místnost s krbem a dětským koutkem, společná kuchyň (vybavená myčkou, mikrovlnnou troubou, lednicí, rychlovarnou konvicí, sklokeramickou varnou deskou a troubou), společné WC, sauna se sprchovým koutem. V celé chalupě je bezplatné WIFI připojení k internetu. Parkovat lze na dvoře u hlavního vchodu do domu. Součástí chalupy je technická místnost, ve které najdete lyžárnu, mazací stůl na lyže nebo stůl na ping-pong. Na zahradě můžete posedět, grilovat, upéct buřty na ohništi nebo si třeba zahrát pétanque.

CHALUPA U TROMPETRA ubytování v chalupě

Chalupa nabízí dvou až čtyřlůžkové pokoje s celkovou kapacitou 18 lůžek. V patře se nachází celkem 7 pokojů. Dva z toho jsou vybaveny koupelnou se sprchovým koutem. Ostatní mají sdílenou koupelnu se sprchou a umyvadlem a 3 WC. Jeden pokoj s vlatním sociálním zařízením se nachází v přízemí.

Gastronomie

Ke stravování v okolí stojí za doporučení Stánek Maliník (150 m) nebo "Hospoda" v sousedství (40 m).

Chalupa disponuje společnou, plně vybavenou kuchyní. Vybavení kuchyně: myčka, mikrovlná trouba, lednice, rychlovarná konvice, sklokeramická varná deska a trouba. K dispozici jsou utěrky, saponát na nádobí, tablety do myčky. Třídění odpadu – plast, papír, kartony od nápojů, PET lahve, směsný odpad (popelnice).

Okolí chalupy a Bedřichov

Běžci na lyžích v zimě ocení upravovaný nástup na Jizerskou magistrálu hned na hranici pozemku, 800 m je vzdálen stadion, odkud je každoročně startována Jizerská 50. Přibližně půl kilometru od chalupy se nacházejí sjezdovky Skiareálu Bedřichov za sněhu dostupné na lyžích. V létě je Bedřichov počátečním místem Vašich cyklistických výletů, dále zde najdete koupaliště, lanový park, biketrail, dětská hřiště, tenisové kurty (800 m), bowling (1,5 km).

Rezervovat ubytování v CHALUPA U TROMPETRA - Bedřichov

Nejbližší ubytování v Bedřichově a okolí

Ubytování Bedřichov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah