WANDER - Bedřichov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Horská vila WANDER je umístěna na skvělém místě v centru Bedřichova, v létě ihned u cyklistických tras, pouhých 100 m od centrálního stadionu v Bedřichově. Hned u vili je horské koupaliště, lanový park a 100 m tenisové kurty.

Horská Vila WANDER je na skvělém místě v centru Bedřichova a nabízí čtyři nové apartmány a dva dvoulůžkové pokoje s wellnesem a příjemným společnými prostory. Apartmány jsou ve skandinávském stylu a poskytnou kvalitní zázemí pro příjemnou a pohodovou dovolenou s dětmi.

Horská Vila Wander je v super lokalitě: 50 m od horského koupaliště Dolina (přírodní říčka Bílá Nisa), 100 m od stadionu v létě s tenisovými kurty, 100 m od nástupu na hlavní cyklistické trasy Jizerek (Jiz. magistrála) u které je v létě provozován Lanový park.

WANDER ubytování v apartmánu

Velký apartmán - Apartmán má dva samostatné pokoje, koupelnu a předsíň. Obývací pokoj je s kuchyní, která je vybavena varnou deskou, myčkou, ledničkou, mikrovlnkou, varnou konvicí, kávovarem Dolce Gusto a základním nádobím. Dále je v pokoji rozkládací sedací souprava a jídelní stůl pro 4 - 5 osob. Druhý pokoj je ložnice s manželskou postelí a jednolůžkem s výsuvnou postelí. Koupelna je se sprchovým koutem, vybavená fénem. Připojení na wifi.

Malý apartmán - Apartmán má dva samostatné pokoje, koupelnu a předsíň. Obývací pokoj je s kuchyní, která je vybavena varnou deskou, myčkou, ledničkou, mikrovlnkou, varnou konvicí, kávovarem Dolce Gusto a základním nádobím. Dále je v pokoji rozkládací sedací souprava a jídelní stůl pro 4 - 5 osob. Druhý pokoj je ložnice s manželskou postelí s výsuvnou postelí. Koupelna je se sprchovým koutem, vybavená fénem. Připojení na wifi.

Podkrovní apartmán - Apartmán má jeden samostatný pokoj a samostatnou koupelnu. Pokoj je s kuchyní, která je vybavena varnou deskou, myčkou, ledničkou, mikrovlnkou, varnou konvicí, kávovarem Dolce Gusto a základním nádobím. Dále je v pokoji rvelké letiště a a jídelní stůl. Koupelna je se sprchovým koutem, vybavená fénem. Připojení na wifi.

Recepce

Objekt nemá stálou recepci, v případě nutnosti volejte.

Gastronomie

Možnost vaření v plně vybavených apartmánech. Na okolí je celá řada kvalitních restaurací. Více na

Okolí apartmánu a Bedřichov

Nástup na Jizerské magistrálu /strat oblíbených cyklistických tras 80 m od vily.

100 m od objektu je horskou koupaliště a tenisové kurty.

Rezervovat ubytování v WANDER - Bedřichov

Nejbližší ubytování v Bedřichově a okolí

Ubytování Bedřichov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah