APARTMÁNY LUCEMBURSKÁ - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány se nacházejí v Praze 3 - Žižkově. Zhruba 200 m od stanice metra náměstí Jiřího z Poděbrad. Apartmány se nacházejí v rezidenční budově a v pokojích je wifi zdarma.
V pokojích jsou sdílené koupelna a záchod, plochá televize, ručníky a povlečení.

Apartmány Lucemburská se nacházejí v Praze 3 - Žižkově. Zhruba 200 m od stanice metra náměstí Jiřího z Poděbrad. Apartmány se nacházejí v rezidenční budově a v pokojích je wifi zdarma.
V pokojích jsou sdílené koupelna a záchod, plochá televize, ručníky a povlečení.
Hosté mohou využít restaurace v blízkém okolí a nakoupit v blízkém hypermarketu Albert, který se nachází ve vzdálenosti 250 m od apartmánů. Hostům je k dispozici sdílená kuchyně s vybavením.
Národní muzeum a Václavské náměstí může být navštíveno a nachází se ve vzdálenosti 2,5 km od apartmánů Lucemburská. Staroměstská radnice se nachází ve vzdálenosti 3 km od apartmánů. Žižkov je živá čtvrť s neformální rezidenční atmosférou.
Nejbližší zastávka je cca. 200 m od apartmánů a letiště zhruba 18 km. V případě zájmu jsme schopni zajistit dopravu na a z letiště za poplatek.

APARTMÁNY LUCEMBURSKÁ ubytování v apartmánu

Nabízíme pokoje o velikosti 25 m2. Většina našich pokojů je zařízena na samostatné stravování a pobyt bez pocitu zbytečného vyrušování ze strany personálu. V pokojích je dostupná wifi zdarma, LED televize, základní vybavení pro samostatné vaření, povlečení a ručníky.

Recepce

Platba je možná v hotovosti na místě v EUR nebo CZK. V Případě jakýchkoli doplňujících dotazů jsme Vám připraveni vyjít vstříc. V tuto chvíli neakceptujeme platby platebními terminály.

Příjezd: 14:00 –20:00

Odjezd: Do 10:00 Zrušení rezervace: Zdarma

Děti a přistýlky: Děti jsou v hotelu vítány. Zdarma! Za použití stávajících postelí pro 1 dítě do 5 let se neplatí.

Kapacita přistýlek na pokoji je 0.

Zvířata: Zdarma! Domácí zvířata jsou povolena na požádání, a ubytována zdarma.

Gastronomie

Ve společné kuchyni nabízíme možnost samostatného vaření s lednicemi na pokojích. Snídaně nepodáváme a nejsou zahrnuty v ceně.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY LUCEMBURSKÁ - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah