ONE ROOM HOTEL - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

SKY SUITE Hotel se nachází přímo v pražském žižkovském televizním vysílači, 66 metrů nad úrovní Prahy.

Součástí rekonstrukce v roce 2011/2012 byla i proměna jedné z kabin v luxusní jednopokojový hotel – apartmá SKY SUITE Hotel. Prvotřídní služby a jedinečný design interiéru jsou samozřejmostí. Budete se moci položit do prostorné postele a pozorovat město z ptačí perspektivy obklopeni nejmodernějšími technologiemi a profesionálním personálem.

Pohled na Prahu z výšky 66m, digitální audio-vizuální výbava, luxusní mini bar a mnoho dalšího budou vytvářet z tohoto jednopokojového hotelu skutečně jedinečnou záležitost.

ONE ROOM HOTEL ubytování v hotelu

Samotné apartmá je vybaveno stylovým nábytkem, jako je např. luxusní postel ručně šitá z koňských žíní švédské značky Hästanes.

Přírodní materiály použité při zařizování koupelny působí uklidňujícím dojmem a celému prostoru dodávají pocit ještě většího luxusu. V koupelně nechybí kromě vany a sprchového koutu bidet, luxusní froté, kosmetika značky L´occitane, a topné sklo, které příjemně vyhřeje Vaše ručníky.

Velkou předností apartmá je také prostorná šatna s velkým zrcadlem a samostatně nastavitelným klimatem. V obývací části se nachází minibar, lednička, kávovar Nespresso, PC, hi-fi systém a velká LCD televize s bohatým výběrem programů.

Gastronomie

Celé patro se nachází ve výšce 66m a je určeno pro odpočinek, relaxaci a především k vychutnání prvotřídních pokrmů. Vstup do restaurace se u nás neplatí!

Restaurace Oblaca představuje unikátní kombinaci moderní kuchyně s nádherným výhledem na metropoli. Naší filozofií je použít ty nejlepší domácí produkty a nabídnout sezónní jídla, která uspokojí každého návštěvníka. V nabídce jsou mezinárodní pokrmy, ale také regionální kuchyně okořeněná kreativním dotykem moderní doby. K čerstvým pokrmům patří neodmyslitelně výběr těch nejlepších vín a českého piva.

Okolí hotelu a Praha

Žižkovská věž je neodmyslitelnou dominantou hlavního města a již před dvacet let dotváří jeho panorama. Je jen velmi málo míst v Praze, odkud věž není vidět, a tak není divu, že se objevuje na většině fotografií turistů z celého světa. Díky jedinečné poloze v blízkosti centra Prahy a široké nabídce služeb, je vyhledávanou atraktivitou nejen zahraničních turistů, ale také pro obyvatel Prahy a České republiky. Nejvyšší stavba České republiky nabízí unikátní 360° vyhlídku s tematicky řešenými kabinami včetně interaktivní části, restauraci, café, bar a luxusní apartmá. Po rekonstrukci v letech 2011-2012 jsou veškeré prostory zpracovány nevšedním stylem a osloví tak návštěvníky svým jedinečným industriálním designem.

Okolí TOWER PARK PRAHA obklopuje park, kde bylo v roce 2014 otevřeno profesionální minigolfové hřiště, pétanque a kde se také nachází zahradní restaurací MIMINOO s letní terasou a piknikovou zahradou, v zimě pak s venkovním kluzištěm.
Se svými 216 m Žižkovská věž nejen nejvyšší stavbou v Praze, ale také nejvyšší věží a nejvyšší vyhlídkovou plošinou v České republice.

Rezervovat ubytování v ONE ROOM HOTEL - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah