HOTEL TAURUS - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel TAURUS **** se nachází v centru města přímo na stanici metra, pár minut od Václavského náměstí, Národního muzea a Starého Města, ve výstavní čtvrti Královské Vinohrady. V bezprostřední blízkosti hotelu naleznete mnoho obchodů a restaurací, moderní nákupní centrum Flora, kde je i 3D kino, či Nový židovský hřbitov, kde najdete i hrob světoznámého spisovatele Franze Kafky. Nenechte si také ujít výhled na Prahu z nedaleké Žižkovské televizní věže, a to buď z restaurace (66 m) nebo z vyhlídkové kabiny (93 m).

HOTEL TAURUS ubytování v hotelu

Hotel nabízí ubytování v 57 pokojích. Většina pokojů je vybavena starožitným nábytkem z přelomu 19. století, některé pokoje jsou vybaveny moderním nábytkem. V každém pokoji je k dispozici koupelna se sprchou a WC, LCD televize se satelitním přijímačem, minibar, wifi připojení, telefon s přímou volbou, trezor, fén, toaletní potřeby a potřeby pro přípravu kávy a čaje (zdarma).

Recepce

24 hod denně

Gastronomie

Snídaně se podává formou bufetu.

V případě zájmu o polopenzi zajišťuje hotel celý servis - obědy a večeře v restauraci vedle hotelu.

Okolí hotelu a Praha

300m od hotelu je nákupní centrum - Palác Flora. 15min trvá cesta pěšky do centra na Muzeum a Václavské náměstí - odtup lze pěšky dojít na Staroměstské náměstí, Hlavní nádraží, K Státní Opeře, atd... . V blízkosti hotelu se nacházi Nový Židovský hřbitov, kde byl mimo jiné pochovám Franz Kafka a samozřejmě nemůžeme zapomenout na známou TV věž.

Rezervovat ubytování v HOTEL TAURUS - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah