HOTEL CARLTON - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Elegantní, kompletně přestavěný hotel, situovaný do historické zástavby v prostředí starého Žižkova. Pro hotel je typická jeho výhodná poloha nedaleko obchodního a historického centra Prahy. Zastávka tramvaje v blízkosti hotelu, Hlavní vlakové nádraží a metro C pouhých 7 minut od hotelu.

Kompletně přestavěný stylový hotel Carlton v centru města v malebném prostředí starého Žižkova. 49 vkusně a pohodlně zařízených pokojů nabízí hostům vysoký komfort včetně klimatizace, zdarma Wi-Fi internetového připojení, satelitní TV a telefonu. V pokojích je též minibar a trezor. Prostorné elegantní koupelny jsou se sprchou nebo vanou, vysoušečem vlasů a vyhřívaným věšákem na ručníky. Celý hotel je nekuřácký. Útulná hotelová restaurace z 19. století slouží hotelovým hostům jako prostor pro bufetové snídaně.

HOTEL CARLTON ubytování v hotelu

Hotel disponuje celkem 49 elegantně, vkusně a pohodlně zařízenými pokoji s klimatizací, zdarma Wi-Fi internetovým připojením, satelitní TV a telefonem. V pokojích je též minibar, čajový a kávový servis, trezor a možnost připojení PC.

Recepce

24 hodin

Gastronomie

Snídaně formou bufetu je podávána ve snídaňové restauraci každý den od 7:00 do 10:00 hodin.

Okolí hotelu a Praha

V blízkosti hotelu je široká nabídka autentických českých hospůdek. Pro aktivní odpočinek je ideální přilehlý park Parukářka, zajímavostí je také nedaleká Žižkovská televizní věž.

Rezervovat ubytování v HOTEL CARLTON - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah