HOTEL DALIMIL - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Moderní hotel Dalimil se nachází v centrální části Prahy, v klidném prostředí pražské čtvrti Žižkov. Hotel se nachází 5 minut tramvají od historického centra Prahy, cca 600 metrů od Hlavního vlakového nádraží.

HOTEL DALIMIL ubytování v hotelu

Hotel má 53 útulných pokojů, ve dvou spojených pětipodlažních budovách, všechny s koupelnou (vana/sprcha) a toaletou. V každém z pokojů mají hosté možnost sledovat televizi včetně satelitních programů. Telefonické hovory mohou být uskutečněny z hotelových telefonů, kterými je možno objednávat doplňkové služby prostřednictvím recepce, volání v rámci hotelu je zdarma.

Recepce

Recepce je otevřena nonstop.

Gastronomie

Hotel nabízí restauraci s kapacitou 60 míst, která poskytuje tradiční českou ale i mezinárodní kuchyni. Snídaně se podávájí formou bufetového stolu. V letních měsících nabízí příjemné posezení v hotelové zahrádce.

Okolí hotelu a Praha

Hotel se nachází 5 minut tramvají od historického centra Prahy, cca 600 metrů od Hlavního vlakového nádraží.

Vyšehrad patří mezi nejvýznamnější místa české historie, mezi kolébky českých politických i kulturních dějin. Toto místo, tyčící se na tokem Vltavy bylo podle vědeckých poznatků osídleno již v pravěku i když dochované zprávy jsou z doby pozdější. Původně se tomuto hradišti říkalo Chrasten a již v první polovině 11. století zde stál Vyšehrad. Na hlavní místo země ho povznesl kníže Vratislav, který se sem z důvodu sporů se svým bratrem Jeronýmem, pražským biskupem, přestěhoval z Pražského hradu. Vyšehrad se tak stal sídlem knížete a později krále. Byl zde vybudován románský hrad s knížecím palácem, bazilika sv. Petra a Pavla s kapitulou, která byla od roku 1070 podřízena přímo papeži, rotunda sv. Martina a bazilika sv. Vavřince.

Rezervovat ubytování v HOTEL DALIMIL - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah