PENZION MONIKA - Luhačovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion je přímo v centru lázeňského města v blízkosti všech služeb. Je oblíben pro svoji rodinou pohodu. Celoroční ubytování v prostorných dvoulůžkových pokojích s koupelnou a apartmán s vanou. K dispozici jsou na obou patrech vybavené kuchyňky, v přízemí kadeřnictví. Letní terasa.

Ubytování v pěti dvoulůžkových pokojích se sprchou a sociálním zařízením a 1 apartmán s vanou v centru města. Možnost přistýlek. Celková kapacita je 17 osob. Prostorné pokoje mají internetovou přípojku, Tv a sedací soupravu. 1 menší pokoj je s balkonem. Domácí mazlíček nelze ubytovat apartman a pokoj s balkonem. Venkovní terasa se stolky. V přízemí kadeřnictví.

PENZION MONIKA ubytování v pensionu

Pokoje jsou prostorné, vybaveny sedací soupravou, stolek, vestavěné skříně. Koupelna. 5 dvoulůžkových pokojů a 1 apartmán, což je ložnice, malý obyvák a koupelna s vanou. 1 pokoj je menší s balkonem. Ubytování s domác. Mazlíčky lze ubytovat pouze v některých pokojích, apartman a balkon nelze, na dotaz.

Recepce

Po - pá 9. oo - 13:00 So-ne 9.00 - 11.00 Dále na telefonu.

Okolí pensionu a Luhačovice

V sousedství je lázeňský hotel s welnes a bazénem. Krytý bazén 150m. V okolí 30-150metrů je spousta stravovacích zařízení, pekárna, cukrárna, taneční kavárny a samoobslužné restaurace.

Rezervovat ubytování v PENZION MONIKA - Luhačovice

Nejbližší ubytování v Luhačovicích a okolí

Ubytování Luhačovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah