PENZION BELLEVUE - Luhačovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Vila Bellevue se nachází přímo v centru největších moravských lázní Luhačovice.
Budova pochází z roku 1902 a je státem chráněnou památkou s unikátní architekturou ve stylu známého architekta Dušana Jurkoviče. Připraveny jsou čisté, útulné pokoje s ledničkou a TV. Jsou vybaveny sprchovými kouty a wc, dva dvoulůžkové pokoje mají velkou koupelnu s vanou. Dále je k dispozici možnost parkování, použití vybavené kuchyňky spolu se společenskou místností a wifi zdarma v celém objektu. Penzion má velmi klidnou atmosféru. Pokoje jsou k dispozici v den příjezdu od 14.00 hod. , v den odjezdu do 10.00 hod. V budově se nenachází osobní výtah. Parkování je možné po dohodě v areálu penzionu zdarma (omezená kapacita).

PENZION BELLEVUE ubytování v pensionu

Máme pro vás přichystány čisté 3 dvoulůžkové pokoje (2 pokoje se nachází v podkroví - velká koupelna a vana, 1 pokoj v přízemí - sprchový kout) a 3 apartmány (2 apartmány v 1. patře a 1 v přízemí - u všech sprchový kout). Pokoje jsou standardně vybaveny sprchou, WC, malou ledničkou, LED TV s plochou obrazovkou, k dispozici je parkování ZDARMA v areálu penzionu, možnost využití vybavené společné kuchyně (trouba, sporák, rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba, lednice).

Gastronomie

Restaurace Elektra je vzdálená asi 100m. Restaurace Racek (doporučujeme) je vzdálena asi 200m.

Okolí pensionu a Luhačovice

Penzion Bellevue se nachází v klidné ulici lázeňského města Luhačovice, ale přesto v centru města. Pěšky máte v dosahu všechno co toto lázeňské město nabízí - lázeňský park, kolonádu, obrazovou galerii, především léčivé prameny vyvěrající na různých místech města, restaurace, kavárny, cukrárny, wellness, městský bazén 25m a zážitkový bazén s vířivkou a saunou, masáže, rehabilitace, léčebné kůry, nespočet cestiček pro pěší procházku v krásné okolní krajině vhodné i pro cyklistiku, přehradu s venkovním aquaparkem cca 5km od centra města. Z širokého okolí můžeme jako výlet doporučit: ZOO Lešná, Pustevny, Skanzen Rožnov pod Radhoštěm, Zámek Buchlovice a hrad Buchlov, Baťův kanál, CHKO Bílé Karpaty, Zámek Nový Světlov Bojkovice, cyklostezka Bevlava, exkurze v palírně R. Jelínek Vizovice, Vizovický zámek atd...

Rezervovat ubytování v PENZION BELLEVUE - Luhačovice

Nejbližší ubytování v Luhačovicích a okolí

Ubytování Luhačovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah