HOTEL ALEXANDRIA - Luhačovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

V samém srdci Luhačovic vyrostl moderní wellness hotel, který je tvořen dvěma vzájemně propojenými objekty. Dvě propojedné budovy – dva světy. To je luxusní hotelový komplex ALEXANDRIA **** Spa & Wellness hotel. Původní budova hotelu nezapírá svůj zrod ve třicátých letech minulého století. Atmosféru tohoto období nese i noblesní Francouzská restaurace a noční klub, které neodmyslitelně patří k bohaté historii ALEXANDRIA **** Spa & Wellness hotelu. Nová, moderní hotelová část reprezentuje současnou generaci nejmodernějších evropských lázní. Najdete zde hned dvě podlaží velkoryse řešeného wellness centra ve stylu starořímských lázní. Obě patra jsou propojena proskleným panoramatickým výtahem. Wellness centrum v ALEXANDRIA **** Spa & Wellness hotelu patří k největším a nejmodernějším, která v Luhačovicích potkáte.

HOTEL ALEXANDRIA ubytování v hotelu

Obě hotelové části disponují celkovou kapacitou 104 lůžek v komfortních pokojích vybavených televizorem se satelitním příjmem, telefonem, sejfem a minibarem. Hlavní budova hotelu nabízí pokoje ve stylu třicátých let minulého století, pokoje poskytují veškerý komfort a pohodlí. Moderní části hotelu jsou vyzdobeny replikami suvenýrů z cest Alexandria Velikého, jehož jméno nová hotelová část nese. K internetu se hosté mohou zdarma připojit v pokojích nebo ve vstupní hale. Pokoje v hlavní budově hotelu a v posledním patře nové ubytovací části jsou klimatizovány.

Gastronomie

Restaurace určená hotelovým hostům nabízí široký výběr jídel i lehkých pokrmů, které nejen potěší chuťové buňky, ale také prospějí zdraví.

Okolí hotelu a Luhačovice

Luhačovice, čtvrté největší a jedny z nejkrásnějších lázní v České republice, leží v malebném údolí chráněné krajinné oblasti Bílé Karpaty s příznivým podnebím a čistým ovzduším. . Rozmanité je také okolí Luhačovic, ve kterém můžete navštívit hrady, zámky, skanzeny i další turisticky zajímavá místa.

Rezervovat ubytování v HOTEL ALEXANDRIA - Luhačovice

Nejbližší ubytování v Luhačovicích a okolí

Ubytování Luhačovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah