APARTMÁN ROYAL LUHAČOVICE

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

​Luxusní 3+kk apartmán 78 m2 s klimatizaci a nádhernou klidovou terasou 32 m2 poskytuje ubytování pro 4-5 člennou rodinu. Kromě terasy je v apartmánu i balkon s výhledem na pěší kolonádu. 

Pro Váš komfort nabízí rovněž možnost využítí vířivé vany Jacuzzi s vodní kaskádou na terase. Příjemné chvíle můžete Vy i Vaše rodina prožít při pozorování zapadajícího slunce nad panoramatem lázeňského města. 
Jistě oceníte vysoký nadstandard zařízení - kuchyně, ložnice, koupelny a WiFi připojení k internetu. Sat/Smart TV, DVD, káva a čaj po celou dobu pobytu zdarma.
Pro Vaše pohodlí a pohodlí Vašeho miminka, jsou u nás k dispozici: dětská postýlka se zdravotním roštem, pohodlná dětská jídelní židlička a další doplňky. Kuchyň je plně vybavená včetně doplňků. V apartmánu je pro Vás připravené i kvalitní kafé a čaj. Vířivka na terase je Jacuzzi 365 s chromoterapii a speciálně vyvinutým masážním systémem pro nožní masáž. Pravidelná výměna vody, čištění filtrů a hygiena je u nás samozřejmosti. Vířivka je v provozu v hlavní sezóně.

Okolí apartmánu a Luhačovice

​Ubytování je bezprostředně v srdci Luhačovic. Ať si vyberete procházku kolonádou nebo lázeňským parkem, kávu v některé z vynikajících lázeňských kaváren nebo oběd v báječné restauraci, z apartmánu je to všude blízko. Luhačovice jsou největší a nejkrásnější moravské lázně s dlouhou tradicí léčby dýchacích cest, trávicího ústrojí, diabetu a pohybového aparátu. Proslulé jsou přírodními léčivými prameny, příznivými klimatickými podmínkami a příjemným prostředím, ve kterém se snoubí krásná příroda a typická architektura.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN ROYAL LUHAČOVICE

Nejbližší ubytování v Luhačovicích a okolí

Ubytování Luhačovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah