UBYTOVÁNÍ V SOUKROMÍ BUDINSKÁ EVA - Brno

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o privatu

Popis ubytování

Pronájem se nachází v klidné okrajové části - Nový Lískovec. Vzdálenost od výstaviště je vozem 5 min. Trolejbusovou linkou asi 10 min. jízdy přímo až k hlavní bráně BVV. Dálnice D1 je vzdálena 1,3 km. Obchodní vybavenost -Nové nákupní středisko Campus Square. Parkování je přímo před ubytovacím zařízením na veřejné komunikaci a parkovišti.

Pronájem pokojů se nachází v klidné okrajové části Brna v Novém Lískovci. Z balkónu je výhled na město, na hrad Špilberk, kostel sv. Petra a část areálu BVV. Ubytování je umístěno v jihozápaní části Brna: BVV - 10 min. trolejbusem, D1 5 minut autem, hlavní nádraží 20min. městskou dopravou, nákupní centrum Campus Square 10 min pěší chůze, Fakultní nemocnice Bohunice 10 min. pěší chůze. Ubytování má 4 pokoje se společným socialním zařízením a 3 pokoje s vlastním sociálním zařízením.

UBYTOVÁNÍ V SOUKROMÍ BUDINSKÁ EVA ubytování na privatu

Samostatné poschodí obsahuje čtyři dvoulůžkové pokoje, společná koupelna se sprchovým koutem, WC, kuchyňským koutem, varnou konvicí, kávovarem a nádobím pro snídaně. V samostatné budově jsou tři dvoulůžkové pokoje s vlastním soc. zařízením. Součástí objektu je menší jídelna. Jídelna je vybavena multifunkční troubou, jednokolovým vařičem, varnou konvicí, ledničkou, myčkou a základním nádobím.

Recepce

od 8,00 -18,00 hodin

Gastronomie

Součástí objektů jsou vybavené kuchyňky. Snídaně se nepodávají.

Okolí privatu a Brno

Pronájem pokojů se nachází v klidné části Brna v Novém Lískovci. Vzdálenost od výstaviště je vozem 5 minut. , v blízkosti je obchodní centrum Campus Square a Fakultní nemocnice Bohunice. /1000m/ Brno jako město poskytuje nepřeberné množství jak sportovních tak i kulturních aktivit.

Rezervovat ubytování v UBYTOVÁNÍ V SOUKROMÍ BUDINSKÁ EVA - Brno

Nejbližší ubytování v Brně a okolí

Ubytování Brno

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah