APARTMÁNY STARÝ LÍSKOVEC - Brno

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmán Starý Lískovec je plně vybavený byt v Brně v blízkosti Výstaviště či Fakultní nemocnice. Největší výhodou apartmánu je absolutní soukromí. Celý apartmán je nekuřácký, čistý a voňavý. Apartmán se skládá ze dvou pokojů s celkovou kapacitou 3 lůžka a rozlohou 28 m2.

APARTMÁNY STARÝ LÍSKOVEC ubytování v apartmánu

Apartmán Starý Lískovec nabízí maximální možné soukromí. V apartmánu jste vždy ubytováni pouze vy a nikdo vás tak nebude rušit. Celý apartmán je nekuřácký, čistý a voňavý. Apartmán se skládá ze dvou pokojů s celkovou kapacitou 3 lůžka a rozlohou 28 m2. Apartmán je vybaven 2× TV (1×82 cm, 1×127 cm), kabelovou televizí se 102 TV programů, internet 120 Mb/s (wifi + kabel), zázemí pro občerstvení (základní nádobí + příbory, mikrovlná trouba, rychlovarná konvice, elektrická plotýnka, lednice), sociální zařízení (koupelna se sprchovým koutem, zvlášť toaleta).

Gastronomie

Stravování je vlastní, k dispozici je plně vybavený kuchyňský kout. V blízkém okolí je několik restauračních zařízení.

Okolí apartmánu a Brno

Apartmán se nachází v blízkosti samotného centra města Brna. V blízkosti jsou tedy všechny zajímavosti, které se v Brně nacházejí. Obchod s potravinami je asi 40 metrů od apartmánu, v blízkosti je také supermarket Albert a restaurace u zastávky Osová.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY STARÝ LÍSKOVEC - Brno

Nejbližší ubytování v Brně a okolí

Ubytování Brno

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah