PARKHOTEL BRNO

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Parkhotel se nachází v údolí řeky Svratky a zároveň v těsné blízkosti areálu známého brněnského výstaviště. Centrum města je vzdáleno cca 15 minut. Dobrá dostupnost MHD.

Romantický hotel v historicky cenné lokalitě

Poklad ukrytý stranou městského ruchu a na hony vzdálený všednosti, zároveň v dosahu všeho, co potřebujete pro Váš byznys nebo aktivně strávenou dovolenou, je dokonale pohodlným a diskrétním místem, které se na cestách jistě stane Vaším druhým domovem. Parkhotel Brno, umístěný v novorenesanční vile z konce 19. stol. a obklopený romantickou zahradou se zurčící fontánou, nabízí 19 stylově zařízených pohodlných pokojů, reflektujících jedinečnou atmosféru romantismu a Belle Époque.

Nově vystavěná budova nabízí k ubytování deset komfortních pokojů s krásným výhledem na Brno.

Pro zajištění veškerého možného komfortu nabízíme našim hostům parkování v uzavřeném a hlídaném areálu (k dispozici jsou i zastřešené parkovací kóje) za poplatek 230, -Kč/den, wifi připojení ve všech hotelových budovách zdarma a využití služeb našeho Wellness centra pro ubytované hosty zdarma.

PARKHOTEL BRNO ubytování v hotelu

15 prostorných pokojů je zařízeno s citem pro detail a s respektem k unikátnímu historizujícímu stylu celého hotelu.

Pokoje typu Superior poskytují pohodlí manželského lůžka, klimatizace a koupelny se sprchovým koutem.

Pokoje Premium nabízí maximální pohodlí i výbavu. U každého je balkon s posezením a krásným výhledem. Prostorná koupelna se sprchovým koutem, trezor, možnost uvařit si kávu či čaj přímo na pokoji, klimatizace, elektrický krb - to vše je k dispozici hostům, kteří se rozhodnou ubytovat v této hotelové části.

Samozřejmostí na všech hotelových pokojích je dostupnost wifi připojení, minibar, sejf, toaletní potřeby, pantofle, župany a láhev vody zdarma.

Recepce

24 hodin denně

Gastronomie

Aktuálně poskytujeme bohatou snídani formou bufetu nebo výběrem ze snídaňového menu pouze pro ubytované hosty.

Okolí hotelu a Brno

Příznivá poloha hotelu a dobrá dostupnost k BVV, do centra města, ZOO, VIDA parku, Kongresové haly na výstavišti...), ale i vybavení (krytý bazén, sauny, restaurace, terasy, masáže), to vše je vhodná nejenom pro služební cesty, ale i soukromé pobyty

Rezervovat ubytování v PARKHOTEL BRNO

Nejbližší ubytování v Brně a okolí

Ubytování Brno

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah