HOTEL SANTANDER - Brno

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Santander Vám nabízí komfortní ubytování v příjemném prostředí rozlehlé zahrady v blízkosti BVV s možností parkování v areálu hotelu.

Hotel Santander Vám nabízí komfortní ubytování v třinácti dvoulůžkových pokojích, jednom jednolůžkovém pokoji a jednom apartmá s vlastním krbem v příjemném prostředí nově zrekonstruované stylové vily z počátku 20. století v blízkosti BVV (10 minut chůze) a s možností parkování v uzavřeném areálu hotelu.
Hotel je obklopen rozlehlou kaskádovitou zahradou, která přímo vybízí k posezení v altánku s výhledem na či u krbu s vlastní udírnou, k pořádání firemních rautů, party a svateb. Hotelová hala pro cca 25 osob je vybavena stahovacím promítacím plátnem, televizí s videem, zatemněním a flipchartem, pro naše hosty je k dispozici také salónek pro cca 20 osob.

Recepce

non-stop

Gastronomie

Pro hosty máme k dispozici bohaté snídaně v ceně ubytování a prodej nápojů v non-stop recepci.

Okolí hotelu a Brno

Brno je městem s řadou významných historických památek, jimž dominuje hrad Špilberk a katedrála sv. Petra a Pavla. Po náročném dni je skvělé povečeřet v brněnských restauracích. pro sportovce se v Brně najde řada možností. Pokud se rozhodnete poznat krásy brněnského okolí, neváhejte, nabízí se Vám mnoho různorodých výletů.

Rezervovat ubytování v HOTEL SANTANDER - Brno

Nejbližší ubytování v Brně a okolí

Ubytování Brno

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah