PENZION SURF - Blansko

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion SURF se nachází v krásné přírodě Moravského krasu. Jeho předností jsou prostorné pokoje a poloha, která zaručuje dostatečný klid a zároveň výbornou dopravní dostupnost do Moravského krasu. Jeho apartmánové uspořádání pokojů uspokojí jak páry, tak rodiny s dětmi i větší skupiny. Pro mnohé může být velkou výhodou možnost vaření v plně vybavených kuchyních, které najdete v každém apartmánu. Nedílnou součástí areálu je i zahrada o rozloze 2000 m2 s možností grilování, venkovní bazén.

Penzion SURF naleznete v Blansku na adrese Dlouhá 156. Do chráněné krajinné oblasti Moravský kras od nás dojedete autem za pouhé čtyři minuty.

K dispozici pro Vás máme tři velké apartmány s kuchyní a dvoulůžkové pokoje. Maximální kapacita je 24 lůžek. Samozřejmostí je Wi-Fi připojení k internetu zdarma a parkování přímo před penzionem. V teplých letních dnech můžete využít náš venkovní bazén.

PENZION SURF ubytování v pensionu

Apartmány odpovídají tříhvězdičkovému standardu. Najdete zde televizi, lednici, kuchyňku, Wi-Fi, klimatizaci, společenské stoly pro práci i zábavu. Některé z apartmánů mají k dispozici terasu s přímým vstupem na zahradu.

Recepce

8:00 - 17:00

Okolí pensionu a Blansko

Penzion se nachází 2 km od Blanska na konci malé vesničky. Je odtud nádherný výhled do širého okolí. Příjezdová silnice již dále nepokračuje, tudíž dopravní ruch zde prakticky neexistuje. Svou polohou je penzion SURF ideálním výchozím bodem pro pěší a cyklo výlety do Moravského krasu.

Rezervovat ubytování v PENZION SURF - Blansko

Nejbližší ubytování v Blansku a okolí

Ubytování Blansko

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah