PENZION U RECHŮ BLANSKO

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion U Rechů se nachází na okraji malého města Blanska v rozlehlé zahradě s krásným výhledem. Odtud je možno podnikat výlety po okolí, navštívit nejen jeskyně, ale i jiná neméně zajímavá místa. V Penzionu U Rechů jsou k dispozcici 2 lůžkové pokoje a wellness apartmá s vlastní vířivkou/finskou saunou.

Gastronomie

Recepce je pro Vás otevřena od 15 hodin. Od 15 hodin pro Vás bude přichysté All inclusive light, které máte v ceně pobytu. Na co se u nás můžete těšit najdete zde: říjezd: Při příjezdu ze směru od Brna využijte cestu přes obec Olešná. V případě příjezdu po 18 hodině nás prosím dejte zprávu na telefonní číslo V den odjezdu můžete pokoj využívat do 11 hodin. (pokud nemáte v balíčku uvedeno jinak) Budete v Blansku dříve a rádi byste poobědvali? Tyto restaurace si naši hosté velmi chválí: Zámecký penzion Kopeček (lze spojit s návštěvou rájeckého zámku) Restaurace SýpkaVelmi se těšíme na Vaši návštěvu.

Okolí pensionu a Blansko

V chráněné krajinné oblasti se naskýtá mnoho možností využití volného času jak návštěvou jeskynního komplexu spojenou podzemní plavbou pohádkovým světem Moraského krasu, tak množství historických památek, pro děti v nedalekých Boskovicích westernové městečko a Dinopark ve Vyškově, pro milovníky piva exkurse do pivovaru Černá hora.

Rezervovat ubytování v PENZION U RECHŮ BLANSKO

Nejbližší ubytování v Blansku a okolí

Ubytování Blansko

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah