HOTEL OLBERG - Blansko

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Moderní hotel Olberg najdete na okraji chráněné krajinné oblasti Moravský kras v klidné obci Olomučany čtyři kilometry od města Blanska.

Hotel nabízí ubytování v jedno a dvou-lůžkových pokojích, které jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, LED televizí a pracovním stolem. Samozřejmostí je bezplatné internetové připojení. Pro rodiny nabízíme také ubytování v komfortních apartmánech pro 4 osoby.  

Restaurace a salonek s celkovou kapacitou 65 míst jsou vhodné pro polední menu i sváteční večeři. Pro větší slavnostní příležitosti, jako rodinné oslavy, svatby, firemní školení či konferenci můžete využít dvě prostorné místnosti v druhém patře budovy.

K aktivnímu odpočinku jsme pro Vás zařídili  půjčovnu sportovních potřeb  přímo v hotelu. K vypůjčení je mimo jiné vybavení pro cyklistiku, in-line bruslení, nordic walking, zimní sporty či dobrodružství na vodě. Máme zde i nevšední sportovní potřeby jako jsou skákací boty, dvojkolo či elektrická vozítka SEGWAY. Protáhnout se taky můžete na naší venkovní lezecké stěně, potřebné vybavení Vám rovněž zajistíme.

Novou energii přijďte načerpat do  privátního wellness centra, kde můžete využít saunu, vířivku nebo venkovní vyhřívaný bazén.

A jak vznikl název Olberg? Je odvozen od názvu obce Olomučany, kde se hotel a restaurace nachází, a Starého hradu zvaného v některých knihách WildenBERG. Znak v logu Olberg znázorňuje býka v jeskyni Býčí skála, jež se nachází jen pár minut jízdy od hotelu.

HOTEL OLBERG ubytování v hotelu

Recepce

Po - Ne: 14:00 - 18:00

Gastronomie

Pokrmy v našem jídelním lístku jsou připravovány výhradně z čerstvých surovin. Podáváme  kvalitní a chutné regionální výrobky, jako například kozí sýr Sedlák ze Šošůvky, plísňový sýr Niva z Otinovsi, med z Obory nebo pstruha z Rybářství Skalní Mlýn.

Pro hotelové hosty je v restauraci podávána snídaně formou rautu v čase od 8:00 do 10:00 hodin.

Otevírací doba:

Po–Čt:   10:30 – 22:00 Pá:   10:30 – 23:00 So:   11:00 – 23:00 Ne:   11:00 – 22:00

Okolí hotelu a Blansko

Obec Olomučany je zárukou klidu a díky své poloze ideálním místem pro výlety do Moravského krasu i jiných turistických cílů.

Rezervovat ubytování v HOTEL OLBERG - Blansko

Nejbližší ubytování v Blansku a okolí

Ubytování Blansko

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah