STATEK SAMSARA - Blansko

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Je sanskrtský výraz pro kruh života je synonymem neustálého putování a znovuzrození. Statek Samsara jsme otevřeli právě proto, aby znovuzrození poskytoval - duševní i fyzické. Jsme vyznavači zdravého životního stylu a aktivního odpočinku a obě tyto hodnoty chceme zprostředkovat i vám. Proto u nás naleznete vše, co k duševní i fyzické obrodě patří - ubytování v krásných pokojích, zdravou kuchyni na špičkové úrovni a blahodárné wellness služby. Penzion je umístěn v bezprostřední blízkosti jedné z nejkrásnějších oblastí naší přírody - v Moravském krasu. Toto místo si jako jedno z mála dokázalo zachovat panenský ráz, který vás okouzlí. Je to ideální startovní bod pro vaše pěší i cyklo výlety. Budete od nás rádi vyrážet do okolí a budete se k nám rádi vracet, abyste příjemný den zakončili v sauně či vířivce a následně vše završili nezapomenutelnou večeří u krbu nebo na terase ve světle zapadajícího slunce.

STATEK SAMSARA ubytování v pensionu

ÚTULNOST A SOUKROMÍ: Dvoulůžkové pokoje jsme navrhli tak, abyste v nich nalezli soukromí a pohodlí nezbytné k zaslouženéhomu oddychu. Každý z originálně stylizovaných pokojů je vybaven dvěma oddělenými lůžky nebomanželskou postelí, koupelnou s WC a neopakovatelnými výhledy do okolí. Samozřejmostí jsou wifi ZDARMA, televizor a lednička.

PROSTOR A KOMFORT: Plánujete-li pobyt s rodinou nebo partou kamarádů, je náš velký rodinný pokoj pro vás tou pravou volbou. Samostatné sociální zařízení zajistí, že si pobyt u nás užijete tak, jak potřebujete.

FANTASTICKÉ VÝHLEDYPlánujete-li pobyt v přírodě a chcete mít opravdu romantické zázemí, je pro vás toto apartmá pravou volbou. Jeho součástí jsou dvasamostatné pokoje a prostorný balkon, který z večerů na Samsaře udělá nezapomenutelný zážitek. .

Recepce

RECEPCE

Otevírací doba: PO-NE 8:00 - 20:00 Informace

RESTAURACE

Otevírací doba: NE-ČT 11:00 -22:00 PÁ-SO 11:00 -22:00 Rezervace

WELLNESS

Otevírací doba: PO-PÁ 10:00 - 22:00 SO-NE 10:00 - 22:00 Rezervace

Gastronomie

POCHOUTKY Z LOKÁLNÍCH SUROVIN

Restaurace je středobodem Samsary, který jsme postavili na kvalitní kuchyni a originálním prostoru pro každou příležitost. Suroviny bereme od místních pěstitelů a farmářů, takže pokrmy z nich vyrobené jsou vždy čerstvé, zdravé a chutné. Pestrá nabídka masitých i vegetariánských jídel, Moderní a útulný interiér z přírodních materiálů, Stylový bar inspirovaný hrou Mikádo, Místnost s krbem, Salonek s TV pro 6-10 osob, Společenský sál pro větší hostiny, Letní terasa s výhledem na dětské hřiště.

Rezervovat ubytování v STATEK SAMSARA - Blansko

Nejbližší ubytování v Blansku a okolí

Ubytování Blansko

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah