HOTEL MONTANIE - Desná

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Fantastické, luxusní horské ubytování v pokojích a apartmánech, které nemá v Jizerkách srovnání. Bezkonkurenční lesní areál resortu při přehradní nádrži Souš. Ideální výchozí bod k cyklo i pěší turistice do celých Jizerských hor. Nástupní místo upravované běžkařské zimní stopy.

Resort montanie je ideálním místem pro rodinou rekreaci, oslavy, významné události, pohyb a sport v přírodě, firemní meetingy, školení, team-buildingové pobyty. resort disponuje zcela zrenovovanou kuchyní s mezinárodním jídelníčkem, dvěma restauracemi, dětským koutkem, modulárními konferenčními prostory s kapacitou až 100 osob. Ideální výchozí bod k cyklo i pěší turistice do celých Jizerských hor, nástupní místo upravované běžkařské zimní stopy.

HOTEL MONTANIE ubytování v hotelu

Z čeho se skládá pocit komfortu ubytování v renovovaných objektech resortu montanie?

1. Velikost pokoje: prostornost apartmánů je zcela mimořádná, běžně o ploše více než 50m2 ale také 70 m2

2. Kvalita lůžek: všechna lůžka mají nadstandardní rozměr 100×210 cm, matrace jsou zdravotní

3. Designové koupelny: toalety standardně vždy i s bidety. Díky zcela uzavřené koncepci mají celoskleněné sprchové kouty při sprchování zároveň funkci parní kabiny

4. Výhledy: řada pokojů i apartmánů má překrásné výhledy do přírody a k přehradnímu jezeru, umocněné pohodlím útulných lodžií. Řada dalších pokojů má vlastní terasu či balkon.

Jako nezaměnitelný sjednocující prvek resortu je unikátní zevní dřevěný obklad obytných budov, většina pokojů má ušlechtilou podlahu z olejového dřeva. Z masivního dřeva jsou stoly, židle, lavice i solitérní dřevěné artefakty.

Recepce

Otevírací doba recepce je 8.00 - 20.00 hodin. V případě pozdějšího příjezdu je možné se s recepcí předem domluvit.

Gastronomie

Vynikající kuchyně s restaurací je otevřena celoročně jak hotelovým hostům tak denním návštěvníkům od snídaně až po večeři. Již při první návštěvě si vás prostředí moderně zařízeného interiéru restaurace získá svou přívětivou tváří, nekuřáckým prostředím, pozorným personálem. A vždy se budete chtít vracet z krásných cest po Jizerských horách k plápolajícímu krbu, u kterého vám nabídneme některou z našich nápojových specialit, před tím než zasednete k dobrému obědu či večeři. Náš jídelníček je sestavený šéfkuchařem s mnohaletou praxí v zahraničí tak, aby vyšel vstříc každé chuti a energetickým potřebám.

Okolí hotelu a Desná

Jizerské hory jsou již vyhlášeným rájem pro pěší turistiku, jízdní kola, běžky (přímo před hotelem jedno z nástupišť na Jizerskou magistrálu, fotografování přírody, ale i pozorování zvěře. I sjezdovému lyžování se můžete věnovat přímo v Desné, či nedalekém Harrachově. Přímo před hotelem je kvalitní v délce více než dvou km zcela hladká a Soušskou vodní nádrž obkreslující asfaltová komunikace využívaná in line bruslaři.

Rezervovat ubytování v HOTEL MONTANIE - Desná

Nejbližší ubytování v Desné a okolí

Ubytování Desná

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah