HOTEL EMILKA - Desná

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Amantis Vital Sport Hotel dříve "Hotel Emilka" naleznete v klidném a příjemném prostředí v chráněné krajinné oblasti Jizerských hor. Pro své hosty nabízí celou škálu rozmanitých aktivit pro zimní i letní období. Pro aktivní vyžití je v areálu hotelu volejbalové a nohejbalové hřiště. Pro menší a mladší návštěvníky nabízíme dětské pískoviště a trampolínu. Nechybí ani možnost večerního posezení u ohýnku s opékáním na grilu. Za slunečného počasí je k dispozici i hotelová zahrádka s jezírkem a slunná terasa pro Vaši relaxaci.

Amantis Vital Sport Hotel dříve "Hotel Emilka"se nachází v chráněné krajinné oblasti Jizerských hor v místě zvaném „Novina". Nadmořská výška hotelu 796 m n. m. , zajišťuje zdravý a čistý vzduch vhodný pro turistiku, cyklistiku, lyžařské sporty i jako odpočinkovou dovolenou s dětmi. Náš hotel je obklopen krásnou přírodou, kde procházky ocení jak mladí, tak starší občané.

HOTEL EMILKA ubytování v hotelu

Pokoje jsou zrekonstruované. Hotel má k dispozici dvoulůžkové pokoje, třílůžkové pokoje, rodinné apartmány s oddělenými ložnicemi, čtyřlůžkové pokoje a jeden bezbarierový pokoj.

V každém pokoji se nachází sociální zařízení, TV-sat a wifi.

Recepce

8.00 h - 20.00 h

Gastronomie

Hotelová restaurace je otevřena denně od 11:00 do 19:30 hodin, možné dokoupení polopenze i plné penze. Bar je otevřen od 11:00 do 22:00 hodin.

V hotelové restauraci je pro Vaše děti připraven dětský koutek s různými hračkami.

Okolí hotelu a Desná

Amantis Vital Sport hotel je zasazen do malebného horského prostředí, obklopen panenskou přírodou Jizerských hor a je ideálním prostředím pro Vaši relaxaci. Skvělý i pro cykloturistiku, turistiku i procházky. Nedaleko (2,5 km) se nachází vodní nádrž Souš.

Rezervovat ubytování v HOTEL EMILKA - Desná

Nejbližší ubytování v Desné a okolí

Ubytování Desná

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah