ROUBENKA JAVORKA - Desná

Více o pensionu

Popis ubytování

​​Roubenka Javorka se nachází uprostřed Jizerských hor. Večery můžete trávit ve společenské místnosti s barem a krbem, kde najdete sezení pro 20 lidí. Televizi se základními kanály. Najdete zde také plně vybavenou kuchyň se sporákem, lednicí, mikrovlnou troubou, myčkou, kávovarem a rychlovarnou konvicí.  
Pokud máte rádi lyžování a cyklistiku, tak si u nás přijdete na své. Lyžařské areály, dětská sjezdovka v blízké vzdálenosti od domu, Jizerská magistrála pro běžkaře s nástupním místem přímo v obci Desná. Cyklostezky v Jizerských horách jsou vyhlášené mezi milovníky kol stejně tak jako mnoho zajímavých míst v okolí Javorky. A na zahradě šumí potok.
Voda na chatě je pitná, čerpaná z vrtu. My vodu běžně pijeme a děti také. Ale pro váš klid a jistotu doporučujeme pít vodu balenou.   Teplé vody je dost. Pokud se vyčerpá, bojlery se automaticky zapnou, stačí tedy chvilku počkat.   Parkování přímo u chalupy cca 4 auta.   Wi-Fi je k dispozici.

ROUBENKA JAVORKA ubytování v pensionu

Čeká na vás kvalitní ubytování v 5 pokojích. ​Celkem u nás najdete 19 lůžek s možností dalších přistýlek. Každý pokoj má vlastní koupelnu s toaletou.  
Pokoj  č. 1 - naleznete v přízemí. Tento pokoj je šestilůžkový s kuchyňkou, mikrovlnkou, varnou konvicí a ledničkou.   Pokoj č2 - naleznete v přízemí. Tento pokoj je čtyřlůžkový s kuchyňkou, mikrovlnkou, varnou konvicí a ledničkou.   Pokoj č. 3 - čtyřlůžkový pokoj v 1. patře.   Pokoj č. 4 - třílůžkový pokoj v 1. patře.   Pokoj č. 5 - dvoulůžkový pokoj v 1. patře.   Máme k dispozici také dětskou dřevěnou postýlku IKEA

Gastronomie

​V roubence se nachází plně vybavená kuchyň (nádobí atd.).   Lednice, myčka, mikrovlnka, rychl. konvice, mixér, tyčový mixér, pákový kávovar na mletou kávu, elektrická varná deska se 4 plotýnkami, topinkovač.

Okolí pensionu a Desná

​Lyžařský areál Černá Říčka (0,5 km) - nová kotva, přírodní i umělý sníh, dětská škola, sjezdovky dlouhé 2,4 km, noční lyžování, občerstvení, servis, parkování u sjezdovky, půjčovna, lyžujeme prosinec - duben. Příznivé ceny permanentek.   Tanvaldský špičák (4km) - 4 sedačková lanovka, 4× poma, kotva, 8,2 km sjezdovek všech úrovní, parkování zdarma, občerstvení, největší areál v Jizerkách, půjčovna, servis, lyžařská škola, skipasy, rodinné středisko.

Rezervovat ubytování v ROUBENKA JAVORKA - Desná

Nejbližší ubytování v Desné a okolí

Ubytování Desná

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah