PENZION HLUBOKY POTOK - Desná

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chalupě

Popis ubytování

Chalupa Hluboký potok je umístěna v horní části Desné, na rozhraní Jizerských hor a Krkonoš. Leží nedaleko hlavní silnice Tanvald-Harrachov, nicméně zcela stranou dopravního ruchu v malém údolí Hlubokého potoka. Vzdálenost z Prahy je cca 120km, z Liberce 30km. Vzhledem ke své poloze je bez problémů dostupný po celý rok, přístupová cesta je v zimě pravidelně udržována. V bezprostřední blízkosti je autobusová i železniční zastávka pro místní i dálkové linky. Možnost dokoupit snídaně za 50kč.

Chalupa Hluboký potok (Tiefenbach) - se nalézá na rozhraní Jizerských hor a Krkonoš, v horní části Desné v nadmořské výšce 610 metrů.

Chalupa je ideálním východiskem pro pěší i cyklistické výlety do obou pohoří - Jizerské hory, Krkonoše. Leží v blízkosti hlavní silnice Tanvald-Harrachov, nicméně zcela stranou dopravního ruchu v malém údolí Hlubokého potoka.

Chalupa je autem přístupná po celý rok (přístupová cesta pravidelně udržována. V letních měsících je k dispozici zahradní gril a otevřené ohniště, stejně jako možnost osvěžení v potůčku protékajícím přímo pozemkem penzionu.

Možnost dokoupit snídaně za 50kč.

PENZION HLUBOKY POTOK ubytování v chalupě

Penzion Hluboký potok nabízí ubytování ve 2-4 lůžkových pokojích, každý pokoj má vlastní sociální zařízení, pokoje jsou vybaveny televizorem, Internetem. . Hostům je k dispozici kuchyňský kout a společenská místnost. V letních měsících je k dispozici grill, petanq. Možnost dokoupit snídaně za 50kč.

Gastronomie

K dizpozici plně vybavená kuchynka.

Okolí chalupy a Desná

Desná je ideálním východiskem pro zimní sportovní vyžití i letní turistiku. V zimě je v blízkosti v provozu řada lyžařských vleků (areály Desná-Černá Říčka a Desná-Parlament), ve vzdálenosti 5km leží hlavní centrum lyžování v Jizerských horách, Tanvaldský špičák, a ve vzdálenosti 10 km pak krkonošský Harrachov, který nabízí společnou jízdenku i pro oblasti Rokytnice nad Jizerou, Paseky... Příchovice a Rejdice (3km). V letních měsících je možno využít cyklotras vedoucích přes přehradu Souš a Protrženou přehradu na hlavní hřeben Jizerských hor s osadou Jizerka (10km). Regionální cyklostezka Járy Cimrmana spojující Jizerské hory s jejich polskou částí, vede rovněž v nedaleké vzdálenosti od penzionu. Možnost celoročního koupání je v Centru Babylon v Liberci, vzdáleném 30km.

Rezervovat ubytování v PENZION HLUBOKY POTOK - Desná

Nejbližší ubytování v Desné a okolí

Ubytování Desná

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah