RELAXKO - Fulnek

Více o pensionu

Popis ubytování

Ubytování v našem penzionu je vhodné především pro rodiny s dětmi a seniory, kteří mají rádi klid, soukromí, pohodlí a dobré ceny, které nejsou na úkor kvality. Zamilované páry určitě ocení naše stylové pokoje a naši diskrétnost.

Ubytování Relaxko ve Fulneku nabízí ubytování ve čtyřech dvoulůžkových pokojích, a v apartmánovém bytě. Při nepříznivém počasí každý host může využít naše fitness centrum, které je v ceně pobytu.

RELAXKO ubytování v pensionu

Pokoje jsou nové, v moderním stylu a vybavené manželskou postelí, televizí, minibarem, varnou konvicí, psacím stolem, Wi-Fi připojením. Každý pokoj má k sobě designově sladěnou prostornou koupelnou se sprchovým koutem a toaletou. V penzionu máme k dispozici moderně a stylově vybavené fitness a wellness centrum. Pokoje jsou situovány s výhledem na dominantu Fulneku - Fulnecký zámek. Apartmánový byt 2+kk o ploše 48 m2, který je vybaven kuchyňskou linkou včetně pračky, myčky, trouby, internetové TV. Apartmán je vhodný na pronájem pro delší pobyty. Penzion má vlastní parkoviště v uzavřeném areálu.

Rezervovat ubytování v RELAXKO - Fulnek

Nejbližší ubytování ve Fulneku a okolí

Ubytování Fulnek

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah