HOTEL HEIPARK - Odry

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

HOTEL HEIPARK**** svým provedením připomíná horský hotel s nádherným výhledem na areál HEIpark a krásnou přírodu Oderských vrchů.

HOTEL HEIPARK**** nabízí 6 dvoulůžkových pokojů, 6 čtyřlůžkových pokojů, luxusní apartmán a jeden bezbariérový pokoj. Všechny pokoje hotelu jsou vybaveny samostatnou koupelnou s WC, klimatizací, lednicí, minibarem, internetem a satelitní TV. Apartmán má navíc ve vybavení vanu, samostatný bar a prostornou sedací soupravu. Celý hotel je nekuřácký a není dovolen pobyt se zvířecími mazlíčky. Parkování pro hotelové hosty na vyhrazeném parkovišti zdarma.

Stylová restaurace HOTELU HEIPARK**** se vyznačuje nádherným interiérem doplněným zajímavými designovými prvky z velkoplošné keramiky, dřeva a umělého kamene. Dominantou restaurace jsou však velká mořská akvária vytvářející v interiéru příjemnou atmosféru podmořského světa. Pomyslnou třešničkou na dortu je výhled z předních oken restaurace na areál HEIpark nebo posezení na prostorných terasách.

Chloubou hotelové restaurace je především vynikající kuchyně s nabídkou nejrůznějších specialit. Cílem restaurace HOTELU HEIPARK**** je odlišit se od ostatních restaurací kvalitou podávaných pokrmů. Zejména zpracovávání čerstvých a kvalitních surovin minutkové kuchyně zaručuje opravdové gurmánské zážitky. Samozřejmostí při přípravě pokrmů je výběr nejkvalitnějších částí masa, omáčky vyráběné z přírodních surovin nebo chutné, vlastnoručně vyráběné originální přílohy.

HOTEL HEIPARK ubytování v hotelu

Všechny pokoje hotelu jsou vybaveny samostatnou koupelnou s WC, klimatizací, lednicí, minibarem, internetem a satelitní TV. Apartmán má navíc ve vybavení vířivou vanu, samostatný bar a prostornou sedací soupravu. Celý hotel je nekuřácký a není dovolen pobyt se zvířecími mazlíčky. Parkování pro hotelové hosty na vyhrazeném parkovišti zdarma.

Recepce

otevírací doba pro návštěvníky
pondělí - neděle 10:00 - 22:00 hod.
snídaně pro hotelové hosty
7:00 - 9:30 hod.

Gastronomie

Chloubou hotelové restaurace je především vynikající kuchyně s nabídkou nejrůznějších specialit. Cílem restaurace HOTELU HEIPARK**** je odlišit se od ostatních restaurací kvalitou podávaných pokrmů. Zejména zpracovávání čerstvých a kvalitních surovin minutkové kuchyně zaručuje opravdové gurmánské zážitky. Samozřejmostí při přípravě pokrmů je výběr nejkvalitnějších částí masa, omáčky vyráběné z přírodních surovin nebo chutné, vlastnoručně vyráběné originální přílohy.

V areálu HEIpark se nachází také oblíbená restaurace HEIkalka sprostornou venkovní terasou, která celoročně nabízí vynikající domácí kuchyni a místní speciality.

Okolí hotelu a Odry

Areál HEIpark Tošovice nabízí svým návštěvníkům celoročně kvalitní ubytování, gastronomické zážitky, odpočinek, sportovní aktivity, zábavu i adrenalin. HEIpark je díky ideálnímu zázemí vhodným místem pro rodiny s dětmi, školní výlety, firemní akce, školení, semináře a teambuilding.

Aktivní odpočinek v HEIparku Tošovice

Golfové odpaliště, bobová dráha, přírodní koupání s čištěnou vodou, dětské brouzdaliště, plážový volejbal, víceúčelové hřiště, trampolíny, bungee trampolína, lukostřelba, rodeo býk, obří skluzavky, lanové centrum a trailové tratě. V zimním období 3 sjezdovky s vlastním kotvovým vlekem, 2 dětské sjezdovky, SNOWpark, SNOWtubing a běžecké stopy.

Rezervovat ubytování v HOTEL HEIPARK - Odry

Nejbližší ubytování v Odrách a okolí

Ubytování Odry

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah