HOTEL AMOS - Fulnek

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel AMOS leží téměř v centru města Fulnek a přece stranou městského ruchu. Poskytuje hostům příjemný pobyt a odpočinek a z pokojů i restaurace výhled do zahrady a na zahradní terasy. Je místem ke strávení dovolené i k obchodním jednáním.

Pro své hosty má hotel připraveno 7 dvoulůžkových pokojů a 4 dvoulůžková apartmá s celkovou kapacitou až 30 lůžek. Pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchovým koutem a WC, satelitní TV, telefonem, Wi-fi, minibarem. V ceně ubytování je zahrnuta snídaně formou švédského stolu.

V hotelové restauraci  nabízíme široký výběr jídel a nápojů, v letních měsících příjemné posezení na zahradních terasách.

Snídaně jsou podávány formou švédských stolů.

HOTEL AMOS ubytování v hotelu

Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním ociálním zařízením (WC, sprcha), TV-Sat, minibarem.

Recepce

Nástup na ubytování je možný od 12:00 do 20:00. Pozdější příjezd pouze po telefonické domluvě.
Opuštění pokojů do 11:00.

Gastronomie

V příjemném prostředí naší hotelové restaurace Vám nabídneme speciality našich kuchařůl. Samozřejmostí je také nabídka kvalitních vín, českých piv a alkoholických i nealkoholických nápojů.

V letních měsících hotel nabízí příjemné posezení na zahradních terasách.

Okolí hotelu a Fulnek

Dominantou náměstí je věž radnice, která byla postavena v roce 1610. Sloup Nejsvětější Trojice uprostřed náměstí byl postaven v roce 1718, je prací sochaře Stumera. Kašna sv. Jana Sarkandra a sousoší Jana Nepomuckého jsou dílem sochaře J. J. Heintze z poloviny 18. století.

Zámek je nejvýraznější dominantou města. Původní gotický hrad z konce 13. století byl přebudován ve 2. pol. 17. století. Současná podoba zámku je z roku 1810, kdy byl po požáru obnoven. Zámek je v soukromém vlastnictví a pro veřejnost je uzavřen.

Druhou dominantou města je Kostel sv. Josefa při kapucínském klášteře z roku 1683. Slouží jako výstavní, koncertní či divadelní sál.
Chrám Nejsvětější Trojice je jedním z nejkrásnějších chrámů celé Moravy. Postaven byl v letech 1750 – 1760. Chrám je spojen s náměstím unikátním barokním schodištěm.
Památník Jana Amose Komenského z 15. století je národní kulturní památkou.

Nedaleko hotelu se nachází sportovně-rekreační centrum HEIpark Tošovice. Návštěvníkům nabízí zábavu, relaxaci u vody i adrenalin na bobové dráze, v lanovém centru či na horolezecké stěně, v zimním období na sjezdovkách a snowparku. Pro děti jsou připraveny trampolíny a skluzavky.

Muzeum Tatra Kopřivnice - Ve zcela unikátním Technickém muzeu Tatra Kopřivnice je zachycena téměř stopadesátiletá historie automobilky Tatra od doby, kdy byl roku 1897 vyroben první automobil v Rakousko-Uhersku, nazvaný Präsident. Osobní, sportovní a nákladní automobily značky Tatra, podvozky, motory, sportovní letoun a další zajímavosti jsou pro mnohé návštěvníky města tím největším lákadlem.

Rezervovat ubytování v HOTEL AMOS - Fulnek

Nejbližší ubytování ve Fulneku a okolí

Ubytování Fulnek

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah