ÚDOLÍ ČERNÉHO ČÁPA - Hradec nad Moravicí

Více o chalupě

Popis ubytování

Rekreační chalupa Údolí černého čápa (s bazénem a vířivkou) se nachází v údolí povodí řeky Moravice nedaleko zámku Hradec nad Moravicí. Chalupa k pronájmu poskytuje ubytování pro až 10 osob ve 4 ložnicích. Objekt má celkem 3 podlaží.

Údolí černého čápa nabízí ubytovánípo celý rok s maximální kapacitou 10 osob. V chatě se nacházejí tři dvoulůžkovéa jedna jednolůžková ložnice, přičemž tři lůžka jsou k dispozici narozkládacích gaučích. Ty najdete v obýváku spolu s krbem, televizí a východemna balkon. Chata také disponuje plně vybavenou kuchyní, ve které nechybí anielektrický sporák s troubou či myčka nádobí. Součástí chaty je koupelna sesprchovým koutem a dvě samostatné toalety. Samozřejmostí je připojení na síťWiFi.

V exteriéru je pro hosty připraveno zastřešenéposezení s grilem a udírnou, bazén a vířivka pro 6 osob. Děti se potěšípískovišti s hračkami, badmintonovému vybavení a stolnímu tenisu. Parkování jezajištěno přímo u objektu.

ÚDOLÍ ČERNÉHO ČÁPA ubytování v chalupě

Chalupa má celkem 3podlaží. V přízemí se nachází plně vybavená kuchyně, koupelna a samostatné WC. Po schodech nahoru se dostanete do prostorného obývacího pokoje/společenskémístnosti se vstupem na balkón. V posledním podlaží domu se nachází samostatnéWC s umývadlem a 4 oddělené ložnice. V první ložnici je manželská postel. Vedruhé 2× jednolůžko. Ve třetí je menší dvojlůžko. Čtvrtá a nejmenší ložnicedisponuje jednolůžkem.

Dvě rozkládací sedačky zajišťují další spací místa.

Kouření je povoleno pouze ve venkovních prostoráchobjektu.

Sociální zařízení:
1× koupelna se sprchovým koutem a umývadlem. Dvě samostatná WC.

Gastronomie

Plně vybavená kuchyně. Voda ze study- nezávadná. Pro děti doporučujeme balenou vodu. Několik lahví balené vody je vobjektu vždy připraveno.

Okolí chalupy a Hradec nad Moravicí

Ubytování se nachází v údolí povodířeky Moravice asi 4,5 km od zámku Hradec nad Moravicí. Jedná se o velice klidnouoblast plnou lesů. Příroda údolí doslova obklopuje, ale v okolí se nachází ivýznamné památky jako již zmíněný kouzelný zámek, Weisshuhnův kanál, zámekRaduň, arboretum nebo malebná Opava. Milovníci turistiky si přijdou na své, okolo objektu vede cyklostezka i pěší turistické trasy.

Rezervovat ubytování v ÚDOLÍ ČERNÉHO ČÁPA - Hradec nad Moravicí

Nejbližší ubytování v Hradci nad Moravicí a okolí

Ubytování Hradec nad Moravicí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah