OLD HOUSE - Hradec nad Moravicí

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Ubytování Old House nabízí komfortní ubytování v samém centru města Hradce nad Moravicí. Ubytování je možné v jednolůžkovém a ve dvoulůžkových pokojích. V podkroví nabízíme prostorný a stylově zařízený pokoj typu Deluxe.

Old house se nachází v centru města Hradec nad Moravicí, v romantickém prostředí pod zámeckým kopcem. Nově zrekonstruovaný dům nabízí komfortní ubytování ve dvoulůžkových pokojích a jednolůžkovém pokoji s možností přistýlky. Ideální poloha v klidném prostředí zajistí Váš dokonalý odpočinek na dovolené, a také příjemný pobyt na Vaší obchodní cestě. Celý objekt je nekuřácký. Wifi připojení zdarma.

OLD HOUSE ubytování v pensionu

Jednolůžkový pokoj: pokoj disponuje vlastním WC a sprchou WIFI internet LCD TV fén možnost přistýlky

Dvoulůžkový pokoj standard: pokoj disponuje vlastním WC a sprchou WIFI internet LCD TV fén

Dvoulůžkový pokoj deluxe: pokoj disponuje vlastním WC a sprchou WIFI internet LCD TV fén minibar trezor možnost přistýlky

Okolí pensionu a Hradec nad Moravicí

Jen pár kroků od ubytování se nachází historický zámek, restaurace, obchod, kino, městské koupaliště, a sportoviště. Dominantou města je Bílý a Červený zámek s přilehlým zámeckým parkem v anglickém stylu. Ten je častým dějištěm svateb, a proto Old House nabízí ubytování novomanželům v luxusním podkrovním pokoji. V přízemí domu jsou prostory pro konání menších společenských akcí s možností zajištění občerstvení.

Rezervovat ubytování v OLD HOUSE - Hradec nad Moravicí

Nejbližší ubytování v Hradci nad Moravicí a okolí

Ubytování Hradec nad Moravicí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah